Şimdi Ara

Üniversite okumak istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, lise mezunuyum 31 Aralık 2017’de tecil hakkım bitti. Bugün de askerlik şubesine gidip muayene oldum. Bana verilen verilen kağıtta 24.07.2018 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncamın olmadığı, celp dönemimin de 2018 Ağustos olduğu yazıyor. Fakat ben üniversite okumak istiyorum zira bu benim en büyük hayalim. Bununla ilgli kafamda birkaç soru var. Bilenler cevaplarsa sevinirim. Şöyle ki yeni sınav sistemine göre üniversite sınav sonuçları 31 Temmuz 2018’de açıklanacak. Kayıtlar da Ağustos ayı itibariyle başlayacak. Bu durumda benim üniversiteye kayıt yaptırabilmem mümkün müdür? Zira başta da belirttiğim gibi sevk tarihim 24 Temmuz 2018 yani sınav sonuçlarının açıklanmasından daha önce bir tarihte. Neler yapmam gerekiyor? selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangeer123 -- 25 Ocak 2018; 17:38:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağustos celbi için başvurular 31 mayısta biter, 24 temmuza kadar zaten yerler açıklanmış olur, muhtemelen sen kasım celbine kalırsın , ki o durumda da üniye kayıt olduğun için sıkıntı olmayacaktır
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    cevap icin tesekkurler. 24 temmuz'a kadar yerler aciklanmis olur derken sulusten mi bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strangeer123

cevap icin tesekkurler. 24 temmuz'a kadar yerler aciklanmis olur derken sulusten mi bahsediyorsunuz?

evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim cevaplar icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.