Şimdi Ara

Üniversite öğrencilerinden özel ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar hepinize merhaba. Öncelikle çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

Ben de birkaç sene önce sizlerle aynı stresi yaşamış, ygs forumunda bolca zaman geçirmiş bir üniversite öğrencisiyim.

Benim gibi üniversite öğrencisi olan, ygs-lys'de başarılı olmuş, iyi okullarda okumakta olan birkaç arkadaşım özel ders hizmeti vermeye başladı. Aslında çoğu uzun bir süredir özel ders veriyordu ayrı ayrı. Şimdi daha kurumsal bir şekilde çalışıyorlar.

İstanbul'da oturan ve ygs-lys için yardım almak isteyen arkadaşlar altta verdiğim facebook sayfasından kendilerine ulaşabilirsiniz. Ygs-lys dışında teog, ingilizce, ms office, autocad, gitar gibi birçok alanda özel ders veren hocalar var, hepsi üniversite öğrencisi, yaşça size yakın ve sınav stresini yakın zamanda deneyimlemiş kişiler. Bu yüzden sadece ders anlatma değil stres yönetimi, düzenli çalışma planı gibi konularda da size yardımcı olacaklardır.

Öğretmen listesine web sitelerinden ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Facebook Sayfası Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 15 Ocak 2016; 12:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.