Şimdi Ara

Universite Not Sorunsali Gecme Kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Final %60: 65 (Sinif Ortalama 52)

Simdi normal sartlarda ortalamasi 49 sanirim noluyor simdi kaldim mi sartli mi gectim harf notu yazmiyor CB,DD filan simdi sinif ortalamasina gore mi degerlendirilecek ?

SONUC olarak geciyor muyum kaliyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 15 Ocak 2016; 20:13:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• CC,CB falan alirsin rahat gecersin sorun yok devam
  • Çan varmı yoksa geçme notumu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Çan varmı yoksa geçme notumu var?

Bilmiyorum valla resmi gazetede bagil degerlendirme filan yaziyor bi hoca can filan diyordu ama yinede emin degilim sadece onun dersindede olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam okuduğunuz okulda çanmı var geçme notumu var yoksa 2sidemi var bilmiyormusunuz? ilk dönem bitti nerdeyse hiç ilginiz yokmu okula
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Hocam okuduğunuz okulda çanmı var geçme notumu var yoksa 2sidemi var bilmiyormusunuz? ilk dönem bitti nerdeyse hiç ilginiz yokmu okula

Yok valla hic ilgimi cekmedi tek bildigim finalden en dusuk 50 almak gerektigiydi.
    Onun disinda ne var ne yoktur hicbir fikrim yok e okul gibi zannediyordum ortalama 50 ise gecilir 46-50 arasi sartli gecer,hos ben ders programini bile gidince ilk gun vericekler zannediyordum son gun yetistim kendim seciyormusum meger

2 muafiyet sinavi vardi allahtan onlari verdim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 15 Ocak 2016; 20:33:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.