Şimdi Ara

Üniversite Nerde Okunmali?[Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşam tarzına göre değişir tabi ama benim fikrim şehir içi.
  • bence sehir disi
    fazla ana kuzusu oldum çıktım
    zincirleri kirmak gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Özgür olmak lazım.Şehir dışı tabi.

• Sehir disi tabiki. Sehir ici ne o oyle liseye gider gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysmncn -- 18 Nisan 2014; 13:28:00 >
  • İmzamdaki konuda bundan bahsetmistim.

Kisiden kisiye degisecebilecek bir durum ancak sehir icinin rahatligi agir basiyor bence.

Sehir disinin da tabiki avantajlari var ama herkese uygun degil sehir disinda okumak. Faydalarinin yaninda ciddi yan etkileri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 18 Nisan 2014; 20:48:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sehir disi tabi abi
    Offff

• quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

zincirleri kirmak gerek

hayat koşullarını öğrenmemiz gerek
  • İstanbul'daysan şehir içi, İstanbul dışındaysan şehir dışı. Ama her türlü İstanbul'da okunmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

şehir disi mi sehir içi mi?

Para sorun değilse şehir dışı

Ama şehir içinde okumanın da çok avantajı var

.
  • kesinlikle şehir dışı.üniversitede de hayal kırıklığına uğrayacağımı biliyorum ama insan hevesleniyor işte
  • tabi ki de şehir dışı
  • İstanbul üniv. çapa'da okudum Şehir dışından gelenleri görüyorduk Tertemiz olanlar ağzına sigara bile almamış insanlar Ailelerinden uzakda denetim yok birşey yok .
    Ders çıkışları Taksim nevizadede biraları su niyetine içip Bi gün onun evinde bi gün bunun evinde kalırlardı. Bi üniversite bitirdim 2.yide tekrar bu sene kazanacam gibi inş. ama aileden uzakda ve farklı şehirde olmayı TASNİF etmiyorum Özelliklede kendine güvenmeyen Macera olsun die il dışına gitmeyi isteyenlere hiçç tavsiye etmem.
    Yoldan çıkan çok arkadaşım oldu. Geri dönüşü olmayan yollara girdiler. Kendine güvenen sırf okumak için gidenlere sözüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: leshraccc

İstanbul üniv. çapa'da okudum Şehir dışından gelenleri görüyorduk Tertemiz olanlar ağzına sigara bile almamış insanlar Ailelerinden uzakda denetim yok birşey yok .
    Ders çıkışları Taksim nevizadede biraları su niyetine içip Bi gün onun evinde bi gün bunun evinde kalırlardı. Bi üniversite bitirdim 2.yide tekrar bu sene kazanacam gibi inş. ama aileden uzakda ve farklı şehirde olmayı TASNİF etmiyorum Özelliklede kendine güvenmeyen Macera olsun die il dışına gitmeyi isteyenlere hiçç tavsiye etmem.
    Yoldan çıkan çok arkadaşım oldu. Geri dönüşü olmayan yollara girdiler. Kendine güvenen sırf okumak için gidenlere sözüm yok

kari kiz pesinde koşan dangalak herif gibi degilim :D
    sehirden cok universitenin egitimine bakarim

• aintmybtch kullanıcısına yanıt
    Yorumlardan o intibayı uyandıranlar oldu İnş. kimse üniversite diye gidip yalnış yollara sürüklenmez temennimiz ama ne varki Üniversite ortamları pek tekin ortamlar olmayabiliyor zannımca. Tabi arkadaş ortamı çok mühim konu Dangalak adamlarla takılırsan Dangalaklığa sürüklerler istemesen de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.