Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FİYAT:70 TL
    THOMAS CALCULUS 1 VE 2. KİTAP HİÇ KULLANILMADI ORJİNAL. MÜHENDİSLİK 1. SINIF İÇİNDİR. ÜNİVERSİTE OKURKEN SATIN ALMIŞTIM. KİTAP İÇERİĞİ TEMİZDİR. ELDEN VERİLEBİLİR VEYA KARGO YAPILIR. ORJİNALDİR.

    FİYAT:40 TL
    SERWAY FİZİK 1-2 ÜNİ VAZGEÇİLMEZ TEMEL MÜHENDİSLİK
    SERWAY FİZİK 1-2 ÜNİ VAZGEÇİLMEZ TEMEL MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ 1. SINIFLARI İÇİNDİR. ÜNİVERSİTE OKURKEN SATIN ALMIŞTIM. KİTAP İÇERİĞİ TEMİZİR. ELDEN VERİLEBİLİR VEYA KARGO YAPILIR.

    FİYAT:100 TL
    Elektrik Mühendislik Meslek Yüksek Okulu Devre Analiz Kitapları
    Elektrik Mühendislik Meslek Yüksek Okulu Devre Analiz Kitapları için geçerlidir. Kitaplar tertemizdir. Elden veya kargolanabilir.

    FİYAT:50 TL
    English İngilizce Grammer Kitapları Çeşitli Yayıncılardan ELS Murat Kurt
    English İngilizce Grammer Kitapları Çeşitli Yayıncılardan ELS Murat Kurt üniversite için ingilizce grammer kaynakları. Kitaplar tertemizdir. Elden veya kargolanabilir.

    FİYAT:50 TL
    Genel Matematik Kitapları Mustafa Balcı Ahmet Dernek MYO Ve Mühendislik
    Genel Matematik Kitapları Mustafa Balcı Ahmet Dernek MYO ve Mühendislik için geçerlidir. Kitaplar kullanılmadı tertemizdir. Elden veya kargoya verilir.

    FİYAT:30 TL
    Mirable Dictionary For Learners Of English - Mirable Sözlük
    Mirable Dictionary For Learners Of English Ünierste döneminde almıştım. Tertemizdir. Aynısından elimde 2 adet bulunmaktadır. Eğer arkadaşınızla falan anlaşırsanız 2'sini 50 Lira'ya bırakabilirim. Elden teslim veya kargo olabilir.

    FİYAT:40 TL
    Proficiency Hazırlık Atlama Sınavı Ekrem Uzbay
    Proficiency Hazırlık Atlama Sınavı Ekrem Uzbay kitabı. Üniversite dönemine almıştım. Hiç kullanılmadı. Tertemiz. Elden veya kargo yapabilirim.

    FİYAT:40 TL
    KOMPLEKS ANALİZ VE UYGULAMALARI SECOND EDITION HEDİYESİYLE
    KOMPLEKS ANALİZ VE UYGULAMALARI KİTABI. ÜNİ 2. SINIF KİTABIDIR. MÜHENDİSLİK İÇİNDİR. HEDİYE FONKSİYONLAR TEORİSİ KİTABIYLA BERABER. ÜNİVERSİTE OKURKEN SATIN ALMIŞTIM. KİTAP İÇERİĞİ TEMİZDİR. ELDEN VERİLEBİLİR VEYA KARGO YAPILIR.

    FİYAT:20 TL
    LINEER CEBIR SCHAUMS KİTAP TEMİZ MÜHENDİSLİK
    LINEER CEBIR SCHAUMS KİTAP TEMİZ MÜHENDİSLİK 1. SINIF İÇİNDİR. ÜNİVERSİTE OKURKEN SATIN ALMIŞTIM. KİTAP İÇERİĞİ TEMİZDİR. ELDEN VERİLEBİLİR VEYA KARGO YAPILIR.

    ÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARI
    ÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARI
    ÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARIÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARIÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARIÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARIÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARIÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARIÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARIÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARIÜNİVERSİTE MÜHENDİSLİK VE HAZIRLIK SINIFI KİTAPLARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 31 Mayıs 2019; 19:21:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.