Şimdi Ara

Üniversite Mezunları Askerde Ne Kadar Maaş Alıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
50.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıllık üniversite mezunları benim bildiğim uzun dönem askerlik yapmak isterse ilk 2 ay acemilik yapıyor sonra astsubaylık son 3 ay ise teğmenlik yapıyor.

Acaba Astsubay ve Teğmen maaşları ne kadar bilen birileri paylaşırsa sevinirim

• asteğmen maaşları 2500 doğuda görev yapanlar 3500 diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

4 yıllık üniversite mezunları benim bildiğim uzun dönem askerlik yapmak isterse ilk 2 ay acemilik yapıyor sonra astsubaylık son 3 ay ise teğmenlik yapıyor.

Astsubay degil astegmen oluyor 4 yil ve uzeri fakulte bitirenler. 2300-2400 TL civarinda maas alirlar. Komando olmana gore ve doguda gorev almana gore bir miktar artis olur maasta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virusyildo

quote:

4 yıllık üniversite mezunları benim bildiğim uzun dönem askerlik yapmak isterse ilk 2 ay acemilik yapıyor sonra astsubaylık son 3 ay ise teğmenlik yapıyor.

Astsubay degil astegmen oluyor 4 yil ve uzeri fakulte bitirenler. 2300-2400 TL civarinda maas alirlar. Komando olmana gore ve doguda gorev almana gore bir miktar artis olur maasta.

son 3 ay teğmenlikte durum nedir acaba

• quote:

quote:

quote:

son 3 ay teğmenlikte durum nedir acaba

arkadasim bayaa eksik bilgin var. astegmenlerin hepsi son 3 ay tegmen olmuyor oncelikle. meslekci astegmenler 1 ay gibi bir acemilik yaparlar. onlar 2-3 ay kala tegmen olurlar.
    takim komutani astegmenlerin acemiligi 3 ay kadardir. son 1 ay tegmen olurlar.
    ayrica acemilik suresince rutben takilmaz ve ogrenci statusundesin ve maas alamazsin onu da soyleyim. yani meslekci astegmenler 1 aylik acemiliklerinde, takim komutani astegmenler 3 aylik acemiliklerinde maas alamazlar.
    tegmen olunca da ufak bir artis olur astegmen maasina gore.
    sunu da belirteyim. sen istedin diye astegmen secilmezsin. askere gidecegin zaman sana sadece sorarlar yedek subay olmak istermisin diye ama askeriye nerde kime ihtiyac duyuyorsa ona gore secer. bazen kisa donem yapmak istiyorum diyen birine astegmen veya astegmen istiyorum diyene kisa donem cikar. cok normal seylerdir bunlar. herkese istedigi sey cikmaz yani sonuc olarak. askeriye ihtiyacina gore secer astegmenleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusyildo -- 1 Eylül 2013; 7:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• virusyildo kullanıcısına yanıt
    @virusyildo hangi okul mezunusun ve bölümün hangisi, meslekçi çıkmışsın ondan merak ettim bi mahsuru yoksa yazabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_fa

@virusyildo hangi okul mezunusun ve bölümün hangisi, meslekçi çıkmışsın ondan merak ettim bi mahsuru yoksa yazabilirmisin ?

odtu makine muhendisligi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_fa

odtu makine muhendisligi

Makine kismi okey ama odtu kismini teget gectim biraz
    saolasin cevap icin, umarim bana da meslek cikar da rahat ederim.

• Güncell
    Psikoloji okuyorum. 1.5 sene sonra mezun olucam ins. Yüksek lisans icin para lazim oldugu icin uzun dönem askerlik yapmak istiyorum.
    Dogu problemim yok nere olsa yaparim. Bi kac sorum var.
    maasleri net ne kadar.
    Nerde kaliyotlar. Lojman mi askeriye de mi.
    lojman ise para ödeniyor mu odeniyorsa kac para

• bekarsan lojmanda kalamazsın evli rütbeliler lojmanda kalıyor
  • Bekarim. Nerde kalcam ev mi tutmam gerek yoksa askeriyenin icinde yer var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 1903Nurhak1903

Bekarim. Nerde kalcam ev mi tutmam gerek yoksa askeriyenin icinde yer var mi

Birebir aynı durumdayız desem yeridir. Benim de 1.5 sene kaldı mezun olmama, malum psikolojide yüksek lisans için para da lazım da onu da düşünüyorum ve ek olarak ben çok büyük ihtimal askere başladığım zaman evli olurum.

Soruları bir daha güncellemek gerekirse, bizim askerlik muhabbeti tam olarak nasıl zaten bölümden pek erkek öğrenci mezun olmuyor bu avantaj sağlar mı kaç para alırız aylık olarak asteğmen olursak vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.