Şimdi Ara

Üniversite Mezuniyet Töreni İçin Ayakkabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yakın zamanda mezuniyet törenim var. Tören dediğim sadece kep atma filan balo, eğlence vs. yok. Siyah takım elbise giymeyi düşünüyorum fakat ayakkabıda kararsız kaldım. Rugan(parlak) siyah ayakkabım var fakat çok mu düğüne gider gibi oldu diye düşünüyorum. Sizce siyah rugan ayakkabı tuhaf kaçar mı? Ya da tavsiye edebileceğiniz ayakkabı var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada ayakkabı resimdekine benziyor baya.

• Hocam rugan ağır olur bence. Benim de mezuniyet var lacivert tonlarında giyicem takımı. Süet tarzı daha sportif durduğu için onu tercih ettim. Size de tavsiye ediyorum şunun gibi bi model.
  • çok saol hocam tavsiyen için. Ben de ruganın ağır kaçacağını düşünüyordum. Peki bu tarz süet ayakkabılar siyah kumaş pantolonun altına gider mi? Siz de kumaş pantolon mu giyeceksiniz yoksa keten mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 29 Mayıs 2017; 0:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

çok saol hocam tavsiyen için. Ben de ruganın ağır kaçacağını düşünüyordum. Peki bu tarz süet ayakkabılar siyah kumaş pantolonun altına gider mi? Siz de kumaş pantolon mu giyeceksiniz yoksa keten mi

Hıı kumaş pantolona gitmez bence. Keten pantolon altına giycem hocam ben. Çok yakıştırıyorum ketenle süet ayakkabıyı
  • aynen ketenle çok uyumlu oluyor süetler de işte pantolon kumaş olunca. Neyse bi piyasa araştırması yapayım keten giyen çoksa ben de keten giyerim
  • başka fikri olan arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.