Şimdi Ara

Üniversite mail adresi ile ücretsiz program

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım geliştirmek için bazı programlar kullanıyorum.
    Bu programlar normalde ücretli ama üniversite öğrencileri ..@edu.tr mail adresleri ile ücretsiz kullanabiliyor.

Üniversiteden mezun olalı çok oldu.

Birisi benim için üniversite mail adresi ile lisans kodu başvurusu yaparsa çok makbule geçeçek

Aşağıdaki adresten ...@edu.tr mail adresi ile kayıt olunacak. https://www.jetbrains.com/shop/eform/students

Mail adresine once onay maili gonderecekler. Sonraki adımları ben de bilmiyorum, onay mailini bana PM den iletirseniz devamını ben hallederim.
    En sonunda activation code gönderiyorlar sanırım. Bu activation code a ihtiyacım var. PMden iletirseniz bir yazılım mühendisini çok sevindirmiş olacaksınız

• Bir yazılım mühendisi olarak artık elini cebine at da senin geçtiğin yollardan geçen öğrencilere ve bu tür sosyal sorumluluk projelerine bir faydan dokunsun. Yardım etmek istemiyorsan da öğrencileri suçuna ortak etme, kendin bir yolunu bul; yazılım mühendisi adamsın. Öğrenciler sana bakıp ta mezun olduktan sonra da işlerini uyanıklıkla fırsatçılıkla yürüteceklerini düşünmesinler.
  • ElrondPeredhil kullanıcısına yanıt
    Bu urun sosyal sorumluluk projesi vs degil. Benim para vererek almam sadece firmaya yarar.

Microsoft öğrencilere bedava windows dagitiyor olsun, Windows kullanmak istemeyen bir ogrenci alip bana verebilir mi diyorum..

Orjinal/sahte urun kullanma veya kirik program indirme ayrı bir konu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abars

Bu urun sosyal sorumluluk projesi vs degil. Benim para vererek almam sadece firmaya yarar.

Microsoft öğrencilere bedava windows dagitiyor olsun, Windows kullanmak istemeyen bir ogrenci alip bana verebilir mi diyorum..

Ürünün sosyal sorumluluk projesi olmadığını ben de bilmiyorum. Öğrencilere bedavaya verilmesi sosyal sorumluluk projesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abars

Ayrıca senin deyiminle "orjinal/sahte urun kullanma veya kirik program indirme" yaptığından iyindir.
  • yaacağın programın crackını paylaşırsan olur
  • ElrondPeredhil kullanıcısına yanıt
    Haklısın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.