Şimdi Ara

Üniversite Liseden Kötü Mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben meslek lisesinde okudum (hayal edin yani ortamı ) ama on numara arkadaşlıklar kurdum kişilikleri kendim gibi olan. Halen irtibatı koparmadım ama üniversitede bunu yapabileceğime nedense güvenemiyorum. Sanki enerjim bitmiş gibi hissediyorum.Yazın fabrikada günde 12 saat çalıştığım vakit bile daha enerjik hissediyordum. Zaten mühendislik okuyacağım, fakülte kampüsten ayrı bide kız arkadaş vs. hikaye olacak büyük ihtimalle.
    Liseye başlarken hevesim vardı,merak ediyordum ama şuan gram merak,heves yok.

• meslek lisesinden çok daha kaliteli bir ortam. mühendislik okumakta ayrıca bir şeref, çok saygın bir meslek.
    eskiden mühendis olmak zormuş ve herkes olamazmış, şimdi ise her ilde mühendislik var. ama mühendisliğin ayağa düştüğünden çoğu kimsenin haberi olmadığı için hala saygın.

ama yinede iyidir. hedefin yaptığın mesleği amerikadaki yada italyadaki meslektaşınla aynı seviyede yapabilmek olsun.
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Hocam meslekte sıkıntı yok,sıkıntı bende.
    Ortama adapte olamayacağımı düşünüyorum,derler ya hani üniye gidince sosyal olucam falan filan bunlar bana tamamen hikaye geliyor. Kendimi zorluyorum ama olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Hocam meslekte sıkıntı yok,sıkıntı bende.
    Ortama adapte olamayacağımı düşünüyorum,derler ya hani üniye gidince sosyal olucam falan filan bunlar bana tamamen hikaye geliyor. Kendimi zorluyorum ama olmuyor.

Üni.ye gidince ya sınıftan ya kaldığın yerden kafan göre birini bulabilirsin Allah izin verirse. Sınıftan mutlaka yapmacık da olsa arkadaşın olsun çünkü derslerle ilgili yardıma ihtiyacın olacak.
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Şu olay varmış ; "Merhaba ben Theodore" diye tanıtmam gerekiyormuş ortam yapmak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.