Şimdi Ara

Üniversite kayıt ve yurt (kalacak yer)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben üniversiteye e-devlet üzerinden kayıt yaptırdım. Üniversitenin sitesinden de ön kayıt yaptım. Ayrıca KYK yurt başvurusu da yaptim.
    Üniversiteye hiç gitmedim. Okullar başlamadan gitmem gerekir mi? Ayrıca yurt çıkmazsa , şimdiden başka yurt araştırmalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maddi durum elverişli ise tabi ki önceden gidip görmeni tavsiye ederim. Hele ilk kez gideceğin bir şehirse gitmemen hata olur kesinlikle. Ayrıca tek kayıt yaptıran sen değilsin, özel yurtlarda yer bulabilirsin umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Maddi durum elverişli ise tabi ki önceden gidip görmeni tavsiye ederim. Hele ilk kez gideceğin bir şehirse gitmemen hata olur kesinlikle. Ayrıca tek kayıt yaptıran sen değilsin, özel yurtlarda yer bulabilirsin umarım.

İlk kez göreceğim bir sehir, ayrıca hiç şehir dışına çıkmadim nerdeyse. Üniversite başlarken gitmeyi düşünüyordum. Maddi durum iyi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbarisbalcii

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Maddi durum elverişli ise tabi ki önceden gidip görmeni tavsiye ederim. Hele ilk kez gideceğin bir şehirse gitmemen hata olur kesinlikle. Ayrıca tek kayıt yaptıran sen değilsin, özel yurtlarda yer bulabilirsin umarım.

İlk kez göreceğim bir sehir, ayrıca hiç şehir dışına çıkmadim nerdeyse. Üniversite başlarken gitmeyi düşünüyordum. Maddi durum iyi değil

İnşallah kyk çıkar o zaman kardeşim. Şehri bilmiyorum hangisi olduğunu ama özel yurtları fiyatları gerçekten uçmuş durumda. Adamlar rahat bir de sen gelmezsen başkası gelir illa diyip geçiyor. Umarım sıkıntı çekmeden yer bulabilirsin, zamanında sıkıntı yaşayan arkadaşlarım olmuştu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.