Şimdi Ara

Üniversite kayıt sildirme hakkında (Ygs ye gireceğim tekrar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs ye hazırlanıyorum.Üniversiteye 2.dönem gitmeyeceğim 1 aydır gitmiyorum zaten.Kaydımı sildirmem mi gerekiyor yoksa dondurmam mı ? Çok uğraştırırlarmı belge vs ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de aynı durumdayım ygsden sonra kayıdı sıldırmeyı dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dondurun. Yine yedekte dursun mevcut bölümünüz

• Olum deli misiniz? Hele bi kesin olsun sonra sildirin. Pişman olursunuz benden demesi

• Dondurun bende hazırlanıyorum. İşinizi sağlama alın

• Bende ikinciye hazirlaniyorum. Kaydimi dondurucam. Sildirmek riskli simdiden.

• Ben desleri seçtim ama sınavlara bile gitmiyorum. Sırf askerlik durumu için. %100 bölüm değiştireceğim için böylesi daha mantıklı geldi bana.

• Peki dondurmak için belirli bir tarih varmı yoksa istediğimiz zaman dondurabiliyoruzmu ? Birde dondurursak okulun kalan parasını ödeyecekmiyiz ?

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Onlar hakkında tam bilgim yok açıkcası

• Ya ne dondurmasi bosuna ugrasicaksiniz. Bende sinava giricem bu sene kayit filan dondurmadim derslerden direk devamsizliktan kalicam. Bir daha dondurma isi filan sikinti bazi universiteler heyet raporu veya fakirlik belgesi falan istiyor, birde onlarla ugrasmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunus61

Ya ne dondurmasi bosuna ugrasicaksiniz. Bende sinava giricem bu sene kayit filan dondurmadim derslerden direk devamsizliktan kalicam. Bir daha dondurma isi filan sikinti bazi universiteler heyet raporu veya fakirlik belgesi falan istiyor, birde onlarla ugrasmayin.

aynen devamsızlıktan zaten 1 sene kalma hakkı var kafayı yormayın fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunus61

Ya ne dondurmasi bosuna ugrasicaksiniz. Bende sinava giricem bu sene kayit filan dondurmadim derslerden direk devamsizliktan kalicam. Bir daha dondurma isi filan sikinti bazi universiteler heyet raporu veya fakirlik belgesi falan istiyor, birde onlarla ugrasmayin.

Hocam benim okulun kayıt yenileme tarihi bugün sonmuş.Yeniletmezsem ne olur ? Gitmeyeceğim zaten bu sene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.