arkadaşlar üniversiteye kayıtlıyken sınava girdim şimdi tercih yapacağım okuldaki kaydımı ne zaman almam gerekir tercihlerden önce bir sorun olur mu ?
Sherlock Holmes
kullanıcısına yanıt
TERCİH YAPTIKTAN SONRA YERLEŞİRSENİZ SİLDİRMENİZ DE FAYDA VAR.
Önce yerleştirme sonuçları açıklansın hemen ertesi gün gider öğrenci işlerine silersin. Daha erken yapma kazara yerleşemezsen sana yazık olur. yerleştirmeler açıklandıktan sonra da pek bekleme, çünkü kayıt dönemine kadar uzarsa kazara silme işlemi sorun çıkabilir ama sanmıyorum
Bende tercihlerimi yaptım. Açıklandıktan sonra sildirecem ancak bir sorum olacak kaydı sildirdirdikden sonra askerlikle ilgili bi durum söz konusu olur mu bana tecilin düşer kaydı sildirdirdikden sonra tecil ettireceksin sonra kazandığın okula kaydını yaptıracaksın dediler doğru mudur?
öyle yaparım. çok sağolun
quote:
Orijinalden alıntı: antebi
Bende tercihlerimi yaptım. Açıklandıktan sonra sildirecem ancak bir sorum olacak kaydı sildirdirdikden sonra askerlikle ilgili bi durum söz konusu olur mu bana tecilin düşer kaydı sildirdirdikden sonra tecil ettireceksin sonra kazandığın okula kaydını yaptıracaksın dediler doğru mudur?
askerlik çok sakat bir iş hocam, normalde bişi olmaz iki ay için falan diyorlar fakat belli olmaz. Sen sildirdiğin gibi tecil işleri için yeni okuluna bir sor ne zaman tecil belgelerini askeriyeye bildiriyorsunuz diye. 1 ay falan fark varsa sen elden yap bence çünkü doğru biliyorsam artık GBT ler asker işlemlerine de bakabilecekti yılbaşından sonra. Allah korusun bu işlere bulaştın mı derdini anlatana kadar adama kırk takla attırıyorlar sonra aniden seni DH askerlik bölümünde görmeyelim
quote:
Orijinalden alıntı: ManikD
quote:
Orijinalden alıntı: antebi
askerlik çok sakat bir iş hocam, normalde bişi olmaz iki ay için falan diyorlar fakat belli olmaz. Sen sildirdiğin gibi tecil işleri için yeni okuluna bir sor ne zaman tecil belgelerini askeriyeye bildiriyorsunuz diye. 1 ay falan fark varsa sen elden yap bence çünkü doğru biliyorsam artık GBT ler asker işlemlerine de bakabilecekti yılbaşından sonra. Allah korusun bu işlere bulaştın mı derdini anlatana kadar adama kırk takla attırıyorlar sonra aniden seni DH askerlik bölümünde görmeyelim
Vallaha geçen forumda okudum geçen sene arkadaşın bitanesi yine böyle kaydını sildirmiş tecilde düşmüş gittiği okulda askerlik belgesi istemiş kaydını yaptıramamış. En iyisi kaydı sildirir sildirmez şubenin yolunu tutmak olacak :)