Şimdi Ara

Üniversite kayıt sildirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
13.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar salı günü ilişiği kestim üniversiteden bugün e devletten de silinmiş kaydım kısaca 3 gün sürüyor kayıt sildirecekler ona göre sildirsin e devlet kaydında sıkıntı olabiliyor. (Hukuktan sildirdim diş hekimliği inşallah kayıt )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak335 -- 4 Ağustos 2017; 11:37:14 >

• Askerlik için belge vs isteyen oldumu bizde gerek yok dediler.
  • yok kardeşim askerlik ile ilgili bir belge felan zaten e devlet üzerinden alırsın askerlik belgesini isteseler bile
  • Hocam yeni üniversitenin askerlik tecil belgesi istemediğinden emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak335

yok kardeşim askerlik ile ilgili bir belge felan zaten e devlet üzerinden alırsın askerlik belgesini isteseler bile

Kaydı sildirdikten sonra o belgeyi nası alıcaz bro bi yere bağlı değiliz?
  • Kayır sildirmeden askerlik belgesini alırsanız daha iyi olur arkadaşlar.Zaten şubede 5 dk sürmüyor belgeyi almak.
  • kardeşim e devlete giriş yap orda askerlik belgesi sorgulama var ordan çıktı alabilirsiniz. Ha üniversite kaydın silinince hemen askerlik şubesine yazı göndermiyor herhalde her sene bir gün askerlik şubesine toplu olarak gönderiliyor belgeler üniversite tarafından kısaca sıkıntı olmaz 1 ay içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Kayıt sildirmek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeşim e devlete giriş yap orda askerlik belgesi sorgulama var ordan çıktı alabilirsiniz. Ha üniversite kaydın silinince hemen askerlik şubesine yazı göndermiyor herhalde her sene bir gün askerlik şubesine toplu olarak gönderiliyor belgeler üniversite tarafından kısaca sıkıntı olmaz 1 ay içinde

Haklısın kardeşim çıktıyı alayım ne olur ne olmaz.
  • Kardeşim bir şey soracağım. Aday işlemleri sisteminden eğitim bilgilerim kısmında gözüküyor mu bilgilerin? Edevletten silmişler falan yöksiste hala duruyor eski üniversitem.
  • hocam benimde görünüyordu aşağıda eğitim bilgilerini güncelle var oraya tıkladım gitti şimdi
  • Hocam sisteme girmeleri mi 3 gün sürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum kaydı üniversiteden silmek mi 3 gün sürdü yoksa e-devletten silinmesi mi 3 gün sürdü?
  • E devlet kardeşim üniversite silinmesi 30dk

• Dostum ben de perşembe günü kaydımı sildirdim ama e-devlette öğrenci belgesi sorgulama falan yazınca kaydımı sildirdiğim bölüm vs. gözüküyor, sen oradan mı baktın nereden güncelledin eğitim bilgilerini yardım edersen sevinirim.
  • Kardeşim seninki daha silinmemiş yani sisteme işlenmemiş pazartesi Salı'ya kadar bekle eğer hala duruyorsa e devlette üniversiteyi ara silsinler. Güncelleme işlemi ÖSYM bin sistemi olan ais ten yapılıyor e devletten silinince ais e girin ve güncelle diyince eğitim bilgilerine ordan da gidiyor olay bu

• hocam kazandın mı yoksa hazırlancak mısın
  • seekandestroy kullanıcısına yanıt
    Daha açıklanmadı ama kesin gibi inşallah 18700 mf3 diş hekimliği yazdım tercihlere Kırıkkale hukuk u bıraktım

• quote:

Kardeşim seninki daha silinmemiş yani sisteme işlenmemiş pazartesi Salı'ya kadar bekle eğer hala duruyorsa e devlette üniversiteyi ara silsinler. Güncelleme işlemi ÖSYM bin sistemi olan ais ten yapılıyor e devletten silinince ais e girin ve güncelle diyince eğitim bilgilerine ordan da gidiyor olay bu

Teşekkürler cevap için.
  • metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Hocam kaydı sildirince hemen lise diplomanızı verdiler mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.