Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE KAYIT DONDURMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınava tekrar hazırlanacağım için kaydımı dondurmak istiyorum. Fakat tekrar hazırlanmak mazeret sayılmıyor tabi ki :D. Millet kaydını dondurabiliyor fakat mazeret olarak ne gösteriyorlar bilmiyorum. Fakirlik belgesi diye bir şey okudum, muhtarlıktan alınıyormuş galiba. Dondurmak için ne mazeret göstermek gerekiyor bilen var mı ?

• up
  • Muhtarlığa gidip fakirlik belgesi isteyeceksin. Niye istediğini sorarsa üniversite kaydımı dondurmak istiyorum de, belgeye bunu not düşecek. Sebep sormasının nedeni bazıları fakirlik belgesi alıp yardım falan alıyor onu engellemek için soruyorlar.(sana vereceği belgeye not düşeceği için kayıt dondurma haricinde hiçbir işte kullanamayacaksın onu) Ama senin durumunda bir sıkıntı çıkmaz. Belki para isteyebilir 20 lira falan.

Kayıt dondurmak istediğine dair dilekçe yazacaksın ve fakirlik belgesiyle beraber öğrenci işlerine vereceksin. Ancak kayıt dondurmanın belirli dönemleri var. O dönemler dışında başvuramıyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam güz ve bahar dönemlerinin ilk 1 ayında başvurabiliyorsun sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekloooo -- 28 Eylül 2020; 20:12:27 >
  • Dostum çok teşekkür ederim, bizim dönem daha başlamadı 5 ekimde başlıyor yıldız makine. Online olarak kabul ediliyormuş dondurma zaten. Sordum , sadece mazeret kalmıştı sadece benim onu sorayım dedim. Saolasın.
  • Rica ederim. Kaydının dondurulduğuna dair mühürlü bir belgeyi üniversite senin adresine postalayacaktır. Sonraki dönemlerde bir sıkıntı çıkması ihtimalinde mağdur olmaman için o belgeyi saklamanı öneririm. .
  • Arkadaşlar kayıt dondurma işlemi kolay mı bende yapmayı düşünüyorum da fakat benim durumum farklı ben dgs sınavı ile vakıf üniversitesine tam burslu olarak yerleşip öyle kaydımı dondurmayı düşünüyorum.Peki bunun askerlige herhangi bir etkisi var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.