Şimdi Ara

Üniversite kaydı sildirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl sildiriliyor? Ve düşünen var mı sildirmeyi çünkü bu yıl zaten evde geçecek gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manuelporkatal -- 24 Ağustos 2020; 10:20:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Brn sildireceğim hocam açıklanmasını bekliyorum,okulla konuştum bir form doldurup gereken yerlere imzalatıp öğrenci kimlik kartı ile birlikte öğrenci işlerine teslim ediliyormuş bu kadar bizim okul için.

• Melihsen2000 kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerle halledilebiliyor mu hocam? O şehre gitmek gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manuelporkatal -- 24 Ağustos 2020; 10:22:55 >
  • manuelporkatal kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bir araştırın tabi ama gidiliyor diye biliyorum, en azından bizim okulda öyle.

• Melihsen2000 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim.
    Önemli değil ne demek hocam👍👍

Ben dilekçe göndererek sildirdim. Sildirmem için okul benden dilekçe, noter onaylı tc nufus kimligi fotokopisi ve öğrenci kimlik kartımı istedi.Ellerine ulaştıktan sonra 3 gün içinde sildiler benimkini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mumya64 M kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olmuş hocam valla ben de böyle yaparım o zaman. Obp kırılmıyor değil mi sildirince kaydı hocam?
    Hocam kayıt sildirmenin obp ile alakası yok. Eğer bu sene tercih yapıp yerleştirilirseniz. Seneye obp'niz kırık oluyor. Yani yerleştirilmek önemli. Öğrenci işlerini arayın, onlar size kayıt sildirme konusunda yardımcı olur.

Nasıl ya kaydımı sildirince de mi obp kırılıyor şimdi?
  • Siz üniversiteye ne zaman yerleştirildiniz? Obp sadece bir sene kırılıyor. Örneğin bu sene yerleştirilirseniz seneye üni okusan da okumasan da kırılacak. Eğer geçen sene yerleştirildiyseniz obpniz bu sene kırıldı, seneye kırılmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumya64 -- 24 Ağustos 2020; 11:53:47 >
    Hocam ben geçen sene yerleşmedim bu sene yerleşeceğim o zaman kayıt sildirsem de her türlü obp kırılıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.