Şimdi Ara

==>ÜNİVERSİTE İÇİN YURT BAŞVURUSU<==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, pazartesi sakarya üniv. kayıt için gidicem ancak yurduna yedekten 967. olarak görünüyorum.sizce yurda kayıt olabilir miyim daha doğrusu bu yurt işleri nasıl gerçekleşiyor? Bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 2 Eylül 2006; 18:21:17 >

• Olursun.Yedek yazmasına bakma.Herkes girebiliyor.Yanında bol miktarda fotoğraf olsun.400 liraya yakında para olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Olursun.Yedek yazmasına bakma.Herkes girebiliyor.Yanında bol miktarda fotoğraf olsun.400 liraya yakında para olsun.

ancak yedek listeler falan asılacak diyolar eğer orada ismimiz çıkarsa kayıt yapılıyormuş..sizin dediğinize göre önce geleni mi kayıt ediyorlar yani??
  • up
  • bende bugün 7 de biniyorum bendede 264. yedek yazıyor umarım yurt gelirde skıntı çekmeyiz

saü makine müh.

musandianın kardeşi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik88

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Olursun.Yedek yazmasına bakma.Herkes girebiliyor.Yanında bol miktarda fotoğraf olsun.400 liraya yakında para olsun.

ancak yedek listeler falan asılacak diyolar eğer orada ismimiz çıkarsa kayıt yapılıyormuş..sizin dediğinize göre önce geleni mi kayıt ediyorlar yani??

ben de yedek kaydı nasıl yapılıyor hala öğrenemedim, ayrıca bilen birisi bu yedek kaydı için önce giden mi kayıt yaptırıyor yoksa sırası gelen mi konusuna açıklık getirirse memnun olurum!
  • arkadaşlar yurda dün gittim 967. yedek olmamma rağmen ! ! 18 inden sonra yedek listelerinin asılacağını sölediler şu anda beklemedeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.