Şimdi Ara

üniversite için yeni şehirdeyim. delireceğim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. 3 gün önce üniversite okumak için 19 yıldır yaşadığım kocaeli'den istanbul'a geldim. eve çok yakın bir arkadaşımla çıktık. yaklaşık 15 gün sonra da diğer 3 yakın arkadaşımın istanbul'da üniversiteleri başlayacak. şimdi ev arkadaşım henüz ailesinden para almadığı için o ben ve onun bir arkadaşı sürekli evdeyiz. yani ben okul harici evdeyim. kocaeli'de her gün dışarıda olmasam da bu kadar eve tıkılmaya alışık değildim. hatrı sayılır bir sosyal çevrem vardı ve zaman kolay geçerdi. şimdi ne o diğer arkadaşlarım geldi ne de ev arkadaşımda para var doğru düzgün dışarı çıkamıyoruz beni çok etkiliyor.
    bir ikincisi aile. 19 senedir sürekli beraber yaşadığım ailemden ve evimden ayrılmak sanırım beni çok etkiledi. şu an yaşadığım evde sanki bir tatil beldesi oteli gibi düşünmekten kendimi alamıyorum. sürekli bir özlem hali var kocaeli'ye. istanbul kocaeli'den çok daha büyük şehir ama şu an anamı babamı abimi nası özledim bilemessiniz.
    bununla birlikte okul yeni açıldı nihayetinde. oldukça özgüvenim vardır her yerde her şekilde konuşurum fakat daha ilk gün olduğu için herkes biraz çekingen davranıyor sanırım bu da birkaç hafta daha devam edecek.
    kısacası kendime güvenimi kaybediyorum. tam olarak şu veya bu diye sayamadığım sebeplerden dolayı iki akşamdır mutsuzluktan gebereceğim. bu kadar güçsüz bir insan oldugumu düşünmüyordum. bu yaşadıklarım normal midir, anormal midir? hep böyle mutsuz mu olacağım ben?

• yukarı
  • Okurken gülümsedim.. Zamanında yasadım bende aynı seyleri ama merak edecek hele de delirecek hiçbişey yok. Şu an 40 yasındayım ama bildiğim tek sey üniversite dönemim, hayatımın en güzel günleriydi.. Zamanla herseye alışacaksın ve bi süre sonra Kocaeliye bile öyle cok sık gidesin gelmeyecek gör bak. Hele girlfriend olayına girince hayat daha güzel olacak emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etme bir iki haftaya kadar sınıf alışır birbirine. Derken dersler falan derken meşguliyetin olur. Bu aralar yapacak bir şeyin olmadığı için aklına geliyor bunlar. Zamanla okulda ki insanlara da alıştığın zaman geçecektir, inşallah .
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar biraz rahatladım. yukarı.
  • Aynı şeyleri bende yaşadım.İlk günden kaçmıştım eve.Bayramdı tatildi derken 2 hafta sonra gittim ama gitmek çok zor geldi.Dersler de çok aşırı ağırdı.Her derse girişimde hepten kötü oluyordum.Okuldan yorgun argın gelirdim ne annem var ne babam.Bomboş bir oda.Yemek bile yok.Tost,tavuk döner gibi şeyler ile vakit geçirdim o sıralar.Yemeğe verdim kendimi.10 kilo aldım.
    Ama dayanamıyordum artık.Babamı aradım ben burada yapamıyorum sizsiz dedim.Ailem geldi ev baktık burada.Taşınacaklardı benim için ama bunu da gereksiz gördüm.Buralarda düzenlerinin yıkılmasını istemedim.Benim için çok iyi olacaktı aslımda.Okuldan geldiğimde sıcak yemek olacaktı mesela.

Gel zaman git zaman alışıyorsun bu duruma.3-4 ay sonra alıştım ben.Kendimi başka şeylerle kandırdım.Pc oyunu,arkadaş ortamı vs.
    Çok iyi arkadaş ortamım olunca eve gitmemeye başladım.Ailem gelip kalmaya başladı.

Şimdi keşke aynı ortamıma dönsem diyorum.

• Ben senden daha beterdim aileden ayrılma konusunda çok koymuştu ilk sene, şuan 3. Senem okul başlasada gitsem diyorum ,kocaelideydim şu an istanbulda okuyorum demişsin istersen hafta sonları gidersin evine benim öyle bir şansımda yoktu kazandığım okulla 10 saat yolum vardı kıymetini bil kafana taktığına değmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vra mı ankara golbasında okuyan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteyi bulunduğum şehirde okuyorum sırf üniversiteyi üniversite gibi yaşamak için şehrin diğer ucunda öğrenci evi tuttuk orada kalıyoruz. Toplam 4 kişiyiz alıştıktan sonra evimizin yolunu unuttuk 4. senemiz hala aynı şekilde devam ediyoruz buna yaz tatilleri de dahil. Üniversite bittikten sonra da bu şekilde devam etmeyi düşünüyoruz

Özet: Koyver kendini gitsin. Alışınca daha güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rootzilla -- 16 Eylül 2014; 23:12:04 >
  • sinop ta 2 yıllık okuyorum ben de aynı şeyleri hissediyorum şu an. İstanbulu kazanmışsın kıymetini bil. Sevgilin olursa istiklal e akarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende istanbulda okuyacam yaşım 29 :)
  • Ben de tokat erbaa da 2 yıllık bu 2. yılım yarın yola çıkıyorum duygularını anlıyorum ilk zamanlar benimde öyleydi ama zamanla alışıyorsun özlem duygusunu yenmesi çok zor gerçekten tak kulaklıgını sevdiğin müzikleri dinle ufak şeylerden keyif almayı öğren hayatta başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.