Şimdi Ara

Üniversite için tablet mi laptop mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
6.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oyun da oynarım (mümkünse sadece strateji) office programlarını da kullanırım, mühendislik seçeceğim için gerekirse autocat falan da kullanırım, pek kullanmasam da maillerime falan da bakarım (gerçi telefon denen bir şey var ama), sosyal paylaşımda falan gözüm yok filmimi yükleyip ya da internetten izleyebileyim yeter. Sizce tablet mi almalıyım laptop mu? Gönlüm laptop diyor ama sizin de görüşlerinizi almak istedim. Şu anda kullanmayı bıraktığım laptop dell inspiron 6400 6-7 yıldır taş gibi çalıştı bir 10 yıl daha çalışır ama adaptörü ikidir çalışmamazlık yaptı harcama yapmak istemediğimden bu gün nadasa bıraktım. Yani hakkını vererek kullanabilirim alacağım aleti.

• Laptop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaustu al sirtlanir goturursun yurda.
  • Laptop tabi ki
  • Autocad için tablet mi olur ? Sorman hata, tabi ki laptop almalısın. Hemde 8 gb ram, 2 gb ekran kartlı. 256 bit olursa daha iyi olur. Hadi kolay gelsin.
  • Daha cevaplarınızı görmeden laptop bölümüne tavsiye konusunu yazmaya başlamıştım. Starcraft falan tablette oynanır mı lan yürü git deyip laptoba yöneldim. Masaüstünü eledim evden götürmem gereken 120 litrelik akvaryumum varken bir de masaüstü sırtlayamam.
  • güzel bir laptop yanınada bir ipad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam para s.çmıyoruz. :D Öyle olsa apple set dizerdim üstüne ps4 alırdım.
  • Tablet
  • Laptop.
  • Kullanabileceğin pc varsa eğlencelik 2. mobil cihaz niyetine tablet derim. Ama pc hiç yoksa önce tabiki laptop veya masaüstü bir pc edinmelisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop daha doğru bir tercih bende üniversiteye gideceğim bu yıl her ne kadar masaüstünü daha çok sevsemde öğrenci olarak Laptop almanın daha çok avantajı olacağını düşünüyorum.Telefonun iyi bir model ise tablet alman dahada gereksiz olur zaten aynı özellikleri telefonunda da bulabilirsin bu yüzden bende de laptop diyorum.
  • Dizüstü bilgisayarım çalındı ben de bunu soracaktım. Evde masaüstü var yani benim ihtiyacım oyun oynamak için falan değil. Üniversitede derslerde kullanmak için ya da bi sunum olur birşey olur. Laptop çalındığı için tabletle arasında karar vermem gerekiyor. Siz ne dersiniz? Tablet ya da Laptop ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoote® -- 18 Ağustos 2013; 20:47:41 >
  • Laptop. Ama benim sinirim bozuldu şimdiki laptopla idare edip fotoğraf makinesi alacağım. Maymun iştahlıyım sanırım.
  • Hortlatalim konuyu

Evde masaüstü var ama rahat kullanamıyorum. Mühendislik okuyacağım. Bana ne önerisinin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 ve ya aşağısına güzel dizüstüler var (acer öneririm) yanına huawei mediaped 7 youth koy tamamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.