Şimdi Ara

Üniversite için Laptop Tavsiyesi (3500-3600 Tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği için soruyorum. Oyun çok oynayan biri değilim. Oynadığım belli başlı oyunlar var onlarda sağlam sistem istemiyor. (eu4, fm18 vs.) Laptopun ince tasarım ve uzun pil ömürlü olması çok önemli. Bu fiyat bandında en iyi ne gider?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• laptopta 2.ele yönel temiz bir şeyler bulmaya çalış sıfırını 6-7ye alacağın laptopu 2.5-3 bandına bile bulabilirsin
  • Oyun bilgisayarı önermem bu konuda. Dell XPS 2016 modellerine bakabilirsin baya hoşlar.
  • Bilgisayar Muhendisligi icin diyorsaniz, sonuclari beklemenizi ve bolumdeki hocalarla fikir danismanizi oneririm. Bolum icin yazilim programlarini indirip, kurabileceginiz bir notebook yeterli olacaktir zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asus f510ua aldım memnunum amazon comdan

• 2.ele yönelmeni ben de tavsiye ederim. Forumda bir arkadaş ikinci el bölümünde 8250U ve MX150 içeren bir HP Envy satıyordu 3500 TL'ye. Onu alabilirsin. Ya da yine ikinci el bulabilirsen Xiaomi Mi Notebook Pro 15,6 inch alabilirsin. Uzun pil ömrü gerekli diyorsan 8250U işlemciye sahip bir bilgisayar almalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neye yöneleceğin önemli.Belki ios yazacaksın bu durumda 2. el mac pro almak daha mantıklı olur hem hafiflik ve incelik konusunda hiçbir nb eline su dökemez.
  • i5-7300HQ işlemci ve GTX 1050 ekran kartlı GL62'yi f/p olarak tavsiye ederim.

• Aklinda bulunsun mac lerden uzak dur öncelik o olsun agabeyim mac aldi 2 yil sonra satti program problemi cikti şuan 16 gb ikinci el asus model aldi 2 yildir kullaniyo ama ssf olmasina 16 gb ram olmasina dikkat et..asus veya lenovo öneriyorumm oyuncu markalara yönelme.hem ağir hem pahali olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.