Şimdi Ara

Üniversite için İstanbula gidiyorum Alışveriş nereden yapayım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbula kayıt için gittim başka gitmedim nerede ne var hiç birşey bilmiyorum Antalyada oturduğum için öyle çok kalın kıyafetlerim yok normal kış şartlarına uygun kıyafetlerim var ve uçak ile gidip geleceğim için öyle çok fazla bi eşya götürmeyi düşünmüyorum herşeyi istanbuldan almayı düşünüyorum istanbulda kaliteli ucuz kıyafet bot nerede satılır marka ürünlerin fabrika satış magazaları nerede veya sizin önerebileceğiniz yerler varmı

Öncelikle okulum Avrupa yakasında Floryada İstanbul Aydin üniversitesi okuluma yakın alışveriş yapabileceğim yer varmı acaba ?

Sizin önerebileceğiniz kıyafet varmı şunu alsan daha iyi olur şu mutlaka lazım olur gibisinden ?

Okula yakın büyük avm varmı bildiğiniz varsa nerede

şimdiden teşekkürler iyi günler

• up
  • dh nin asosyal bir topluluk olduğunu biran için unutmuştum bilmemeniz doğal olarak normal kusura bakmayın
  • Şu son mesajını görmeseydim yardım edecektim.

Sen kimsin de buradakilere asosyal diyebiliyorsun ? Alışveriş yapacak, gelmiş buraya soruyor.Kimmiş gerçek asosyal ? Birde cevap verilmek zorunluymuş gibi afra tafra yapıyor.
  • Tarzın nedir spor mu giyersin klasik mi?Kot mu giyersin kanvas mı?Gömlek mi seversin t-shirt mü?
    Bir sürü alışveriş merkezi var netten araştır biraz 212 diye bir yer var Orda güzel mağazalar var polo assn in felan outleti var.212 den yürüyerek çıkıp defacto ve lcw var ordan çok ucuza giyinebilirsin.
    212 ye nasıl gidebilirsin linkte var ordan da diğer mağazaları bulursun çoğu outlet ve çok ucuza şık giyinebilirsin buralardan
    Link:
    http://www.212istanbul.com/ulasim
  • adama bak ya git yardım falan yok sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Şu son mesajını görmeseydim yardım edecektim.

Sen kimsin de buradakilere asosyal diyebiliyorsun ? Alışveriş yapacak, gelmiş buraya soruyor.Kimmiş gerçek asosyal ? Birde cevap verilmek zorunluymuş gibi afra tafra yapıyor.

50 kişi başlık gayet açık ve anlaşılır olduğu halde konuya bakıp yardımcı olamıyorsa bu kişilerin asosyal olduğu gayet aşikardır.

Ayrıca bana asosyal diyorsun istanbula hayatımda 1 kere gitmişim 15 milyonluk bir şehir ne alacağımı nereden alacağımı sormam danışmam kadar normal birşey yok sen bana antalyayı sorsan ben yardımcı olamasam cevap veremeyip öküzün trene baktığı gibi bakıp kalsam tamam eyw bana asosyal deme hakkın vardır ama şu durumda kusura bakma ama bana asosyal deme gibi bir hakkın yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ltb,mavi,limon,coton burlardan alışveriş yap sakına lcw den bişi alma çok kalitesizleşmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Tarzın nedir spor mu giyersin klasik mi?Kot mu giyersin kanvas mı?Gömlek mi seversin t-shirt mü?
    Bir sürü alışveriş merkezi var netten araştır biraz 212 diye bir yer var Orda güzel mağazalar var polo assn in felan outleti var.212 den yürüyerek çıkıp defacto ve lcw var ordan çok ucuza giyinebilirsin.
    212 ye nasıl gidebilirsin linkte var ordan da diğer mağazaları bulursun çoğu outlet ve çok ucuza şık giyinebilirsin buralardan
    Link:

Genelde kot - spor gömlek -spor ayakkabı tercih ederim pek t-shirt vs giymem forumistanbul varmış sanırım orası tam olarak nerede florayaya uzakmı acaba ? yardımın için teşekkürler bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

Tarzın nedir spor mu giyersin klasik mi?Kot mu giyersin kanvas mı?Gömlek mi seversin t-shirt mü?
    Link:

Genelde kot - spor gömlek -spor ayakkabı tercih ederim pek t-shirt vs giymem forumistanbul varmış sanırım orası tam olarak nerede florayaya uzakmı acaba ? yardımın için teşekkürler bu arada

Metrobüsü biliyorsan metrobüse bin yeni bosna durağında in.Sonra minibüse bindin mi söylersin şöföre 212ye gitmek istediğini orayı gezersin beğenmezsen lcw,defacto felan var orda outlet mağazaları başka mağazalar da var hatırlamadığım ucuza giyinmek için sordun o yüzden orayı tarif ediyorum.

• ya arkadasi geldigin yer istanbul bunu bi dusun her seyin en alasini bulursun istemedigin kadar
    avrupa yakasi adim attigin ilce alis veris merkezi kayniyor olacak floryaya yakin bakirkoy forum istanbul olivyum merter yeni bosna bayrampasa buralarin hangisine gidersen sor soylerler hemen...forum istanbul bile yeter alis veris icin...nasil gitcem derken metro veya tramway a bir sekilde herhangi bir duragina ulas oradan gidersinn istedigine
  • quote:

quote:

quote:

Link:

Metrobüsü biliyorsan metrobüse bin yeni bosna durağında in.Sonra minibüse bindin mi söylersin şöföre 212ye gitmek istediğini orayı gezersin beğenmezsen lcw,defacto felan var orda outlet mağazaları başka mağazalar da var hatırlamadığım ucuza giyinmek için sordun o yüzden orayı tarif ediyorum.

212 de zara polo vs kaliteli mağazalarda varmı ? veya bu mağazaların outletleri nerede olduğunu biliyormusun acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: Contramal

ya arkadasi geldigin yer istanbul bunu bi dusun her seyin en alasini bulursun istemedigin kadar
    avrupa yakasi adim attigin ilce alis veris merkezi kayniyor olacak floryaya yakin bakirkoy forum istanbul olivyum merter yeni bosna bayrampasa buralarin hangisine gidersen sor soylerler hemen...forum istanbul bile yeter alis veris icin...nasil gitcem derken metro veya tramway a bir sekilde herhangi bir duragina ulas oradan gidersinn istedigine

daha çok outletlerini düşünüyorum kaliteli mağazaların outlet den alayım biraz ucuza alayım diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmurat07 -- 21 Eylül 2011; 18:53:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Şu son mesajını görmeseydim yardım edecektim.

50 kişi başlık gayet açık ve anlaşılır olduğu halde konuya bakıp yardımcı olamıyorsa bu kişilerin asosyal olduğu gayet aşikardır.

Ayrıca bana asosyal diyorsun istanbula hayatımda 1 kere gitmişim 15 milyonluk bir şehir ne alacağımı nereden alacağımı sormam danışmam kadar normal birşey yok sen bana antalyayı sorsan ben yardımcı olamasam cevap veremeyip öküzün trene baktığı gibi bakıp kalsam tamam eyw bana asosyal deme hakkın vardır ama şu durumda kusura bakma ama bana asosyal deme gibi bir hakkın yok.

Dediğim gibi son mesajı görünce yazdım hemen.İlk mesajını okumadım bile.Ne kadar yardım istiyor olsan da insanları aşağılaman yanlış bir şey.İsterse 200 kişi bakar ama bir şey yazmaz.Kendi keyifleri.Sırf cevap yazmadı diye ithamda bulunmuşsun, bende aynısını sana yaptım.Sen nasıl sinirlendiysen diğer kişilerde bu nedenle cevap yazmamış olabilir.

Neyse yine de bir iki şey yazayım, 212 dışında birdehttp://www.olivium.com.tr/index.asp şurayı inceleyebilirsin.Ayrıca Merter'de Adidas factory outlet var, hemen önünde de sportive var.Spor eşyalarını buradan ucuza halledebilirsin.Diğer kıyafetler için 212 ve olivium yeterli olur.

Birde forum istanbul ve forum marmara var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 21 Eylül 2011; 18:56:47 >

• İstanbulda mı arıyorsun alışveriş mekanlarını ? İşin zor valla napıcaksın bilmiyorum yani İstanbul gibi bir yerde alışveriş yeri bulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 21 Eylül 2011; 18:57:16 >
  • anadoluda kozyatağı tarafında optimum alışveriş merkezi vardı galiba ben ordan aldım şort tişört falan de facto lc waikiki gibi mağazalar baya ucuz
  • Antalya'da nereden alıyorsan İstanbul'da da oradan alacaksın. Yani markalar zaten her yerde varlar. Bunun dışında İstanbul'da bol miktarda AVM var. Buralar da aşağı yukarı aynı. Ucuz derken neyi kastettiğini de anlamadım yani bir markanın bütün ürünleri, bütün şehirlerde aynı fiyatta olur. Outlet falan diyorsan arkadaşlar yazmışlar zaten.
  • yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi akşamlar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

Antalya'da nereden alıyorsan İstanbul'da da oradan alacaksın. Yani markalar zaten her yerde varlar. Bunun dışında İstanbul'da bol miktarda AVM var. Buralar da aşağı yukarı aynı. Ucuz derken neyi kastettiğini de anlamadım yani bir markanın bütün ürünleri, bütün şehirlerde aynı fiyatta olur. Outlet falan diyorsan arkadaşlar yazmışlar zaten.

antalyada çok fazla markanın outlet mağazası yok onları öğrenmek istemiştim teşekkürler yardımlarınız için
  • Harvey Nichols Sağlam çıkabilirmisin bilmiyorum ama.
  • kardeş bende yenı geldim istanbula nişantaşı diye bi yer var mağazalar felan çok ucuz tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.