Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE HAYATIMI YAŞAYAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıkta söylediğim gibi üniversite hayatımı yaşayamıyorum ben ilerde çocuklarıma anlatacak kadar efsane bir üni hayatım olsun istiyorum üni ikinci sınıfım ama yaşadığım hayat sanki lise hayatı.Okuldan çıkıp yurda yurttan okula bıktım artık.Sırf bu yüzden tekrar sınavlara hazırlanmayı bile düşündüm.Ne yapmalıyım sizce
    Birde danışmak istediğim bir durum daha var.Kızların yanında bildiğiniz mala bağlıyorum heyecanlanıyorum falan.Zaten kız arkadaş yok çevremde napıcam ciddi tavsiye verecek arkadaşlar gelsin lütfen

• Kızlarla konuşmak çok bir şey değiştirmez. Mesela ben konuşma fırsatım var ama kendim istemiyorum konuşmayı. Hatta geçen bir kız sordu neden kızların yanına gitmiyorsun diye dedim bir erkeğin konuştuğu şeyler ile bir kızın konuştuğu şeyler farklı konuşamam o yüzden dedim.
  • Güzel kız yok bizim ünide çok az. Çirkinlerle de konuşasim gelmiyo bende ot gibi gidip geliyorum. Üniversiten, okudugun sehir, arkadaslarin cok onemli bunlar iyi olursa uni hayati iyi gecer şans işi biraz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 31 Ekim 2017; 19:33:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    hocam ben büyük bir eksiklik hissediyorum kendimde.Hayatımın en güzel yılları boş boş geçiyormuş gibi hissediyorum.Napmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEBELEHÜBELEFEAFEAF

hocam ben büyük bir eksiklik hissediyorum kendimde.Hayatımın en güzel yılları boş boş geçiyormuş gibi hissediyorum.Napmalıyım?

Eskorta git

• Bölüm ne?Umarım saçma sapan bir şey değildir.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Moleküler biyoloji genetik hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    3 yıl önce açıldı
    Sosyal fobi hayatımı mahvetti
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HEBELEHÜBELEFEAFEAF H kullanıcısına yanıt
    Aşk romantik filmler izle.

Kitap oku aşk romantik şeyler üzerine

Burçlar hakkında bilgi edin.

Modayı takip et.

Kızlarla konuşacak çok konunun olur sohbetin sonu gelmez bu adımları izlersen.

• oymakus kullanıcısına yanıt
    Neresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Uludağ hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.