Şimdi Ara

üniversite hayatı anılarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler seneye inş üniversiteye gideceğim yalnız lise hayatımdan hiç memnun değilim sınıfımdaki arkadaşlar 17 yaşına gelmiş hala çocukça davranıyorlar bi yerlere çıksak para konusunda 3ün 5in lafını yapıyorlar bunlara hep beleş yer olacak öyle gidecekler birde biryere gidelim desek biri diyoki şu gelmezse gelmem diyo sonra adam gibi toplanamıyoruz sınıfta gruplaşma yok benim merak ettiğim inş üniversitede düzgün sosyal bi arkadaş grubum olur.adam gibi her yerde takılabileeğimiz. sağlam arkadaşlıklar edinmek istiyorum sizden isteğim üniversiteli olanlar hangi üniversite ve üniversiteye ilk başladığınız andaki arkadaşlarla tanışma evresi falan filan ve sonrası hakkında bilgilendirirmisiniz çok merak ediyorum

teşekkürler..

• lisede olduğu gibi üni.de de lavuklar olacak sonuçta
  • Boşa heveslenme aynı tas,aynı hamam üniversite para daha fazla ön planda oluyor.

Not: 1. sınıf ögrencisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Boşa heveslenme aynı tas,aynı hamam üniversite para daha fazla ön planda oluyor.

Aynen hatta bazen liseyi bile özleyebilirsin
  • anlatında moral bize bu sene sınav var birde tübitak felan diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Boşa heveslenme aynı tas,aynı hamam üniversite para daha fazla ön planda oluyor.

Aynen hatta bazen liseyi bile özleyebilirsin

Bazen değil hep özlüyorum,üstelik liseyi 2 şehir,3 okul değiştirerek bitirdim.Ama yinede lise başkaydı diyorum.Ailem destek çıksa bugün bırakırım okulu
  • Dostum bende hazırlanıyorum aynı sorun bende var ben erkekleri hiç peşime takmıyorum kızlarla takılıyorum onlar para konusu yapmıyor. Üniversitede düzgün arkadaşlar buluruz inşallah para çok önemli olucak üniversitede daha çok para konusu geçicek ama daha adam gibi adamlar olur diye umuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıpçıların hayatı yok !!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asa11

anlatında moral bize bu sene sınav var birde tübitak felan diyorlar

Son oks yide tubitak hazırlamıştı sözde son 3 ay çalıştım 450 yi aldım geçtim.bu senede ygs ye daha 2 aydir falan kasiyorum su 1.5 ayında tamamınıgece gündüz çalışıp 450 gibi bir puan alıp gecicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asa11

anlatında moral bize bu sene sınav var birde tübitak felan diyorlar

şehir efsanesi
  • Para konusu arkadaşlık seviyesiyle alakalı bence, demekki arkadaşların birbirini sınıf arkadaşından öte görmüyor.
  • parada sorun olmaz yeterki adam gibi arkadaşlar olsun istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akotek

parada sorun olmaz yeterki adam gibi arkadaşlar olsun istiyorum

parayla duzgununu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnvgtkyb

quote:

parayla duzgununu al

sen sdüde hangi bölümde okuyorsun bir tanıdığım var orda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnvgtkyb

quote:

parayla duzgununu al

sen sdüde hangi bölümde okuyorsun bir tanıdığım var orda

tıp
  • Para her yerde konuşur,sağlam ortam istiyorsan paralı arkadaşlar edin eğer durumun düzgün ise para yemeye çalışan çok adam var çünkü
  • üniversitede asla lisedeki samimiyeti bulamayacaksın.Herşey sahte ve çıkara dayalı olacak.Üniversite boyunca en önemli şey paradır.Paran varsa ortam yaparsın.Paran yoksa herhangi bi özelligin olsun.Mesela rockcı,rapci,ateist,cemaatci falan takıl.Hem paran yok hem de tipsizsen 4 sene boyunca elizabet Millet götürür sen bakarsın.Kısacası üniversite hayal ettiginiz gibi bir yer degil.Tekrar söylüyorum herşey para para para
  • Para konusunda şikayetçi olduğu adamlardan üni.de daha fazla la
    Senin eve kapağı atıp cebinden 5 lira çıkarmayanı mı ararsın? Her hafta birinin evinde kalarak yurt ev masrafını bedavaya getireni mi ararsın? Her gün kanka param yarın gelecek bi tek sigara verir misin diyeni mi ararsın?
    Bi yerlere gitmekte sorun yok herkes gelir ama birlikte bir yerlere gitmeye değecek kapasitede adam bulmak zor.
  • Çevrende sürekli sigara isteyen ve geçen gene eve kız atmışım diye başlayan hikayeler anlatan insanlar olacak bide makrubeye yada ocağa çağıranlar olacak.
  • samimi arkadaşlarımla para konusu hiç geçmiyo sonuçta borçluysam ben biliyorum borçkuysa da o biliyor sakaryadan bu kadar genelleme yapmıyorum tabi
  • iğrenç bi yer bence. %80'i aynı tip adamlar mezarcı, karı kız peşinde, hiçbir konu konuşulmayacak vs. kızlar zaten ayrı bi dünya. liseyi çok özleyeceksin. bi kaç kişi öyle değil falan der şimdi ama onları takma çünkü onlar da üniversitedeki %80'in içindedir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.