Şimdi Ara

Üniversite hastanelerinde psikiyatrist öğretim üyelerinden randevu almak hakkında YARDIM & ÖNERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üniversite hastanelerinde psikiyatrist öğretim üyelerinden randevu almak mantıklı mıdır? Özellikle de görüşme süresi açısından? Ayrıca sisteme geçmek ehliyetle ilgili problem yaratır mı?


    Durum ciddi ve tedaviye oldukça dirençli gibi gözüküyor. Bu yüzden 3. basamak hastanelerde bir hoca arayışındayım.


    Üniversite hastanelerindeki doktorlar kaç dk görüşüyorlar ortalama? Terapi yapıyorlar mı?


    Eğitim araştırma hastanelerinde/şehir hastanelerinde doçent ya da profesörlerle görüşmek mi daha iyidir (ki nasıl görüşülür, o da ayrı bir konu) yoksa üniversite hastanelerindeki dr. öğretim üyesi/doç. dr./prof. dr.larla görüşmek mi daha iyidir?


    Ve bir diğer sormak istediğim asıl konu: Yazılan ilaçlar, girilen tanılar ehliyet yenilemede sorun çıkarır mı? Bazen kişide psikoz olmamasına rağmen destekleyici olsun diye antipsikotik yazabiliyor doktorlar mesela.




    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.