Merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. EA da 566K Sayısalda 820K TYT 1Milyon sıralama geldi. Aklımda bazı sorular var takıldığım konular var yardımcı olabilecek varsa sevinirim teşşekürler. YBS ve Havacılık yönetimi önerenler oldu ama çok kararsızım. Havacılık yönetimi tam olarak nedir KPSS vs gerektirecek mi hangisinin iş imkanları daha iyi. Daha çok özel sektörde çalışabileceğim mümkünse kendi işimi kurabileceğim misal ftr okuyup klinik açılabiliyorsa o tarz şeyler. önerisi olan var mı? Maddi durumumuz iyi bu yüzden kendi işimi kurabilirim okuduğum bölümle ilgiliyse. Bölüm önerisi olan varsa çok sevinirim. |
Üniversite bölüm tercihi
-
-
Forum ölü....
-
Forum ölü değil kardeş 1m sıralama yapan ve sorduğun sorular hakkında bilgisi olan yok genelde buralarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paran varsa mezuna kal fizyoterapi oku
:D Okulu çok umursayıp çalıştığımı kim söyledi de sıralmamla alay ediyorsun, demek ki çalışmadan bu olmuş öylesine girmişim ve öylesine okuacağım
-
Öylesine okuyacaksan öylesine tercih yap kardes. Alay eden yok forumun seviyesi yüksek o seviyelerden tercih yapan yoktur
emlakçı ol kanka
-
Gerçekten EA'ya 566k kişi giriyor mu daha büyük bir soru
-
Adı üstünde forum herkesin farklı seviyesi oluyor ben de öneri istedim :) önerin yoksa ne kurcalıyorsun
-
Yardımcı olmayacaksanız laubali konuşmanızın faydası nedir?
-
sorduğun sorular çok klasik ve genel sorular, daha google'a yazmayi bile bilmiyorsun bir de ahkam kesiyorsun. Havacılık yönetimi nedir diyip google'a yazarsan daha iyi öğrenirsin.
-
Daha çok mezunlarından ve bu konu hakkında detaylı araştırma yapmış kişilerin ağzından duymak istediğimden foruma soruyorum :) yoksa google üzeri edindiğim bilgileri ediniyorum dostum :D yani bilip bilmeden konuşman da komik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norw -- 24 Temmuz 2024; 11:9:59 > -
ticaret vs yapmayı düşünüyorsan ybs nin sana faydası olabilir eğer üstüne düşersen ve meslekte kendini geliştirirsen özel sektörde de çalışırsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Öylesine okuyacaksan öylesine tercih yap kardes. Alay eden yok forumun seviyesi yüksek o seviyelerden tercih yapan yoktur |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X