üniversite bırakıp Tıp için başlamıştım ama 370'lerdeym. napmam lazım önerisi olan var mı? . çok kötü bi psikoloji içindeyim. herşey çok ters gidiyo .
Takip.
Hala zamanın var Önce neleri yanlış yaptığını bul Neden istediğin puanları alamadığını Ondan sonra sınava kadar olan sürede bulduğun yanlışların üzerine yoğunlaş Elinden geleni yap Sonrasıda kazanamasanda elimden geleni yaptım der olanla yetinirsin
en önemli sorun olarak sınavın sosyal ksmı falan yetişmemesi yada yetiştiğindede sayısaldaki boşlara dönememek . biraz daha sürem olsa çok şey değişirdi ama lanet işte.
ben de üniversiteyi bıraktım ama belli bir alt yapım olduğu için buna güvenerek bıraktım. buna rağmen tıp isteyemedim. yine de yüksek tuttum hedeflerimi. ama şöyle birşey yaptım her zaman tek hedefim olmadı. en kötü tabloyu da düşündüm. sen de şimdi öyle yapabilirsin. tıp olmazsa şu bölüm olsun, eğer sınavda daha kötü bi puan yaparsam da bu bölüm olsun diye önüne seçenekler koy ve kendini rahatlat. sayısalcısın ve fen edebiyat fakültesi seçmediğin sürece bi iş sahibi olursun mezun olunca diye düşünüyorum. bu arada hangi bölümü bıraktın ?
yıldız teknik fen edebiyat matematik bıraktım :) tamda üstüne geldi
Alt yapin var o zaman muhendislik kazanirsin da tipi bilemem. Hedeflerini degistirirsen uzulmezsin bence. Ama ille de tip istiyorum diyorsan bundan sonra kaybedecegin bir yil bile is dunyasinda onemli. Bu yuzden genis dusun