Şimdi Ara

Üniversite başarı hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz 11 e geçiyorum ve ciddi anlamda birinin başarmış birinin tesellisine ihtiyacım var iyi bi öğrenciyim liseye dereceyle girdim ama liseye geçince derslerim ciddi anlamda düştü bu sene zar zor sınıfı geçiyorum Aranızda bilkent odtü hacettepe cerrahpaşa vs. üniversitelere girmiş arkadaşlar varsa bana nasıl başardıklarını başarırken ne tür zorluklarla karşılaştıklarını ve çalışma prensiplerini anlatabilir mi ?

• ygs lys bölümüne aslan
  • Ygs 210binden lysde 70 bine çekebildim herkes yapamaz
  • MF ciyim
  • lisede 4 yıl boyunca sınıfı zor geçtim. geçme ortalaması 2.80'di ben 3'le falan geçiyodum. okul bittikten sonra bi sene sakin kafayla önemseyerek hazırlandım 10 bininci oldum mutluyum

lisedeki ders durumunla gram alakası yok ygs-lys'nin
  • peki ybp düşük gelicek ailemin beklentileri çok yüksek ilk 1000 e girmem lazım ybp düşük olduğu için endişelenmeli miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meharif

peki ybp düşük gelicek ailemin beklentileri çok yüksek ilk 1000 e girmem lazım ybp düşük olduğu için endişelenmeli miyim

ybp ne kadar mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hesaplamalarıma göre 80 ile 82 arasında bi ybp olur
  • Lise 3 e kadar ot gibi geldiysen çok zor istediğin bölümler. Önerim şimdden başla çalışmaya . Lise 4 e geçince devam et YGS kötü geçse bile çalışmaya devam et. Baktın LYS de de olmadı. Hiç moral bozmadan devam etceksin. Çünkü diğer sene dershaneler kapanacak ve çoğu kişinin konu eksiği olacak. Senin en azından konu eksiğin olmayacak ve bol bol soru çözüp pratik yapacaksın . Böylelikle konuları da unutmayacaksın ve rakiplerinin önüne geçeceksin.

Şu an lise 4 üm . YGS iyi geçmese de çalışmaya devam ediyorum. Çünkü çoğu kişi şu dönemde çalışmayı bıraktı. Fark atmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.