Şimdi Ara

Üniversite - Askerlik Tecil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversite'de okuyorum. Bu 2. senem. Ancak İstanbul'da eve askerlik yoklama kağıdı yollamışlar. Sanırım askerliğimi tecil ettirmem gerekiyor. Bunun için hangi belgeler gerekiyor? Ve Ankara'da askerlik şubesi nerede var bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.

• Aynısı bugün bizim eve de gelmiş. Son gün ne zaman acaba?
  • Up.
  • aynısı bugün bizim evede geldi istanbulda askerlik şubesi nerede ? ulan ya !
  • Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Up.

Benim bildigim okul hallediyor bu tecil isini. Bagli bulundugun askerlik subesini arayabilirsin onlar sana ne yapman gerektigini soylerler.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Üniversite'de okuyorum. Bu 2. senem. Ancak İstanbul'da eve askerlik yoklama kağıdı yollamışlar. Sanırım askerliğimi tecil ettirmem gerekiyor. Bunun için hangi belgeler gerekiyor? Ve Ankara'da askerlik şubesi nerede var bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.

Öğrenci işleri yollamalı sanırım eksik işöyapmıs öğrenci işlerine söyleyin halleder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik
    3 hafta önce açıldı
    Askerlik
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ogrenci belgenizi askerlik subenize goturun tamamdir. Sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da nerede vardir sube?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.
  • quote:

Up.

Bende Hacettepedeyim bana da geldi. Okulun tecil ettirmesi gerekmiyormu?
  • aynen banada geldi okuduğum okul başka şehirde şimdi gidip birsürü yol parası verip öğrenci belgesi alacak değilim heralde bunun bi çözümü olmalı
  • Benimde evime kağıt geldi yoklama kağıdı şubatın ilk haftasına kadar olman gerekiyor filan yazıyordu neyse okulum samsunda ben istanbuldayım gittim samsuna öğrenci belgesi aldım askerlik şubesine gittim yoklama olacağım diye öğrencimisin diye filan sordu evet dedim tc'mi aldı sorgulattı yoklama olmanıza gerek yok 2014ün son ayına kadar tecillisin dedi, şimdi ben boş yere giden 200 tl'yemi yanayım, boşu boşuna samsuna gitmeyemi yanayım bilemedim ...
  • herhangi bir askerlik subesinden oluyor mu yoksa dogdugumuz il mi olmak zorunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.