Şimdi Ara

Üniversite anılarınız ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede okuyanlar, mezun olanlar unutamadıgınız anılarınız var mı özel olmayanlar paylaşabilir hem biraz güleriz hemde üniversiteye başlayacak arkadaşlarımızda yararlanabilir .

not : Lise 1''im .. Lütfen güzel bir topic olur inşallah.

• ilk önce aklıma gelmemişti ama geçen gün başıma gelen rezilliği anlatayım bari

akşam saat 8.30 gibi dersten çıktık sallana sallana kampüs çıkışına gidiyoruz arkadaşlarla tam cıktık baktık bizim servis gelmemiş. Servis şöförünü aradım açmadı ben de dedim arkadaşlara hadi gidelim halk otobusune binelim gelmeyecek heralde diye. Halk otobusunun % 80 i bizim sınıftan öürencilerle dolmuş zaten bizi bekliyor adam. 4 kişiyiz 3 arkadaş paralarını verdi oturdu. Ben de basamaktayım sıra bana gelmişken telefon çaldı servis şöförü arıyor parayı vermeden indim konuştum gelmeyecekmiş falan filan tam döndüm otobuse bindim parayı veriyodum adam sen binemezsin dedi noldu abi dedim doldu dedi ayakta yolcu almıyom dedi abi dedim arkadaşlar var merdivende bari oturayım diyom yok inat etti ayakta gidemezsin diyo halbuki arada 12-13 kişi oluyo normalde biz alma artık yolcu desekte alıyolar. Herneyse ben de dedim kalkın lan beni almıyo adam öteki servise bineriz dedim adi serefsizler bana demez mi biz gidiyoz sen kal diye. Çok pis satışlara geldik ama halk minibüsü inliyo milletin bana kahkahalarından. Sınıftaki cam kenarında oturan kızlar parmaklarıyla gösteriyo beni hunharca gülüyolar. Fena kepaze ettiler beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Şahin -- 27 Ekim 2013; 23:01:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

yazacam

Tutmasını çok isterdim :) Bakalım yarına kadar neler olacak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

lise anısı gibi üni anısı olmuyor. Lise samimi üni ise yapaydır o yüzden bu konu tutmaz. :)

Üniversite 3.sınıftayım. En büyük anım pes atmak.Liseyi istiyosan 3 sayfa yazarım buraya
  • Reserve bugunumu yarin anlatacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LİSE ORTAMINIZ NASILDI
    10 yıl önce açıldı
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.