Şimdi Ara

üniversite agno sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle yeri yanlış ise taşınabilir ve adminlere sesleniyorum şöyle yanlış yere açmış olsam bile lütfen ban atmazsanız sevinirim sonuçta konu dışında bilmediklerimizi sorup bilgileniyoruz taşıyabilirsiniz

arkadaşlar agno 2 olmalı yazıyorda şimdi ilk dönem 2.10 ve bu dönem ise 2.14 olsa ikisinin ortalaması 2.12 olacak ve bu sistemde biraz daha düşük gösteriyor peki nasıl hesaplayabilirim iki dönem not ort biliyorum

• Kaç gösteriyor sistemde ?
  • ozgur561 kullanıcısına yanıt
    hocam bütün dersler girilmedi de şöyle özetleyim ilk dönem 2.11 o sabit zaten ve bu dönem dersler açıklandıkça değiştiği için ilk önce 3.18 ortalamam olmuştu ve agno 2.64 dü sonra dönem ort 2.74 e düşünce agno 2.49 oldu şu an dönem ort 2.65 ve agno ise 2.35 e düştü ben en kötü 2.20 falan dönem ort gelir diye tahmin ediyorum yani ilk dönem 2.11 bu dönem 2.20 olsa normalde ikisini toplayıp bölünce çıkıyor da sistem o rakamdan biraz daha düşürüyor neye göre düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 16 Haziran 2017; 1:57:0 >
  • Tamam doğru 2,38 oluyor sorun nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 16 Haziran 2017; 1:56:52 >
  • hocam sakalınız yoksa düşebilir çok normal sakalsızsanız sizi kimse adam yerine koymaz
  • ozgur561 kullanıcısına yanıt
    2.38 oldu sistem 2.35 gösterdi neden böyle ufak düşüşler yapıyor

agno 2.65 düşüyordu sistem 2.49 olarak yazmış
    agno 2.45 düşüyordu sistem 2.38 yazmış
    agno 2.38 düşüyordu sistem 2.35 yazmış ilkinde 0.16 diğerinde 0.7 ve sonuncu da 0.3 kaymalar olmuş sebebi nedir yani - yönde azaltmış benim ortalamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 16 Haziran 2017; 2:1:50 >
  • Direkt iki dönemi toplayıp ikiye bölemezsin. Aldığın derslerin kredileri ile harf notlarının not karşılığını çarparsın ve toplarsın. Daha sonra aldığın krediye bölersin.
    Örneğin;

1.dönem:
    A dersi -> 6 Kredi Notun: BB
    B dersi -> 4.5 kredi Notun: AA

1.dönem gpa: (6*3 + 4.5*4) / 10.5 = 3.428 = 3.43

2. dönem:
    C dersi -> 4.5 kredi Notun: CC
    D dersi -> 3 kredi Notun BA

2.dönem gpa: ((4.5*2) + (3*3.3)) / 7.5 = 2.52

Genel gpa: (6*3 + 4.5*4 + 4.5*2 + 3.3*3) / 18 = 3.05
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    onları zaten internette hesaplayan sitelerde yaptım bak anlatayım ilk dönem ort 2.10 ikinci dönem 2.30 gelse diyelim agno 2.20 olucak da sistem öyle yapmıyor 2.10 civarları gösteriyor neden biraz da düşürme yapıyor onu anlamadım
  • NeutronS N kullanıcısına yanıt
    anlattım yukarıda, ikisini toplayıp 2ye bölemezsin (eğer iki dönem de aynı sayıda kredi almadıysan)
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    ilk dönem 45 ikincisi 47 kredi nette nasıl hesaplama yapabilirim bi site falan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

ilk dönem 45 ikincisi 47 kredi nette nasıl hesaplama yapabilirim bi site falan var mı

Daha önce site kullanarak ortalama hesaplamadım, kendim hesaplardım yukarıdaki anlattığım yöntemle ve hesapladığım gibi gelirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.