Şimdi Ara

Üniversite 1.sınıf sendromu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üni.ye başlayanlarda gördüğüm bir rahatsızlık var , "ben ünliyim" modundalar ve de bunu göstermek için sürekli facebookta "vizelere 1 hafta kaldı" "vizeler yaklaşıyor" "bu gece uyku yok vizeler" "vizeye ççalışıyorum" "vizeler başladı" "vizeler bitsn artık" "finaller geliyor" vs..

Artık görmekten sıkıldım bunları yani bende okuyorum ama hiç böyle havasını yapmadım en iyi üni.lerden birine girdiğim halde , profil fotomu bile değiştirmedim lise zamanımdaki fotograflarımı kullanıyorum hala , ne vize yazdım ne final. Bu kompleks neden oluyor neyin ezikliği bu

NOT : hERKES İÇİN KONUŞMUYORUM RUHU EZİK KİŞİLER YAPIYOR BUNU ONLAR İÇİN YAZDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300 Trakyalı -- 12 Nisan 2012; 14:49:31 >

• Hangi üniversiteye girdin sen zamanında ?
  • He onlar ezik,sen değilsin.
  • Üniversite 1. sınıf sendromu deyince ilk senenin güz ve bahar döneminde birçok dersten kalmanın oldukça normal olduğuna dair bir yazı bekleyip kendimi avutmak için girmiştim. Bulamadım çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

He onlar ezik,sen değilsin.

Üniversite 1.sınıf sendromu
  • Sen yeterince takmıyor olabilirsin ama gerçekten finali vizeyi dert edenler de var çünkü hayat kaygısı yüksek insanlar onlar, ezik diyemezsin onlara sen. Bir memur, işçi çocuğunun farklı memlekette bir baltaya sap olma derdinde girdiği sınavlara olan kaygısını eziklik olarak algılamana üzüldüm, belki en iyi üniversiteyi okumuş olabilirsin ama orası sana pek bişey katmamış güzel kardeşim.
    Eklemeyi unutmuşum; Facebook'ta orda bura bunu dile getirenlerin de amacı boş muhabbet, çünkü hayat monoton bu da pek eziklik değil.
    Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkempires -- 12 Nisan 2012; 14:58:04 >
  • quote:

Gayet değilim , üniversiteyi kazandıgımı bilen bilir bilmeyen bilmez. Bakın ben üniversiteliyim" triplerine gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP 2.SINIF NASIL
    9 ay önce açıldı
    3. sınıf tıpçıyım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katılıyorum aksi yorumları yapanların hepsi o kafada adamlar.
  • sınıf atladıklarını sanıyor liseliler işte. üniversite kimlik kartı aldı diye bi havalar bi havalar. kafa liseli ama hiç değişmez.

fakat öğrenecekler 2 3 sene sonra. hayat bu zaten. herkes hata yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 12 Nisan 2012; 15:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkempires

Sen yeterince takmıyor olabilirsin ama gerçekten finali vizeyi dert edenler de var çünkü hayat kaygısı yüksek insanlar onlar, ezik diyemezsin onlara sen. Bir memur, işçi çocuğunun farklı memlekette bir baltaya sap olma derdinde girdiği sınavlara olan kaygısını eziklik olarak algılamana üzüldüm, belki en iyi üniversiteyi okumuş olabilirsin ama orası sana pek bişey katmamış güzel kardeşim.
    Selametle.

Öncelikle üniversiteyi bitirmedim , yarıda bıraktım seney başka üni.ye gidiyorum. Ben dersleri takmasınlar demiyorum ,takanlara da ezik demiyorum. Fakat bazı kişiler gerçekten dediğim gibi "bakın ben üni.liyim" modunda yazıyor bunları , yani 2 gün içinde 10 tane vize kelimesi içeren durum yazıyorsa o kişi bence "ne oldum" havasındadır.

• Yazan yazar, bize ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300 Trakyalı

quote:

Gayet değilim , üniversiteyi kazandıgımı bilen bilir bilmeyen bilmez. Bakın ben üniversiteliyim" triplerine gerek yok.

Yav he he yav.
    Sizene arkadaşım milletin hayatından.Yazan yazar,yazmayan yazmaz.O zaman sizde kuul olmaya çalışıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~

Yazan yazar, bize ne ?

Arkadaşın da dediği gibi. Yazan yazar onlarla kendini muhatap edip konuşuyorsan bence hatayı onlar değil sen yapıyorsun.
    Hem belki ünv. heyecanı var, bunu yaşamayan pek bilemez hem şunu da eklemekte fayda var " Hiç kimse dosdoğru değil."
    Eleştiri oklarını birine/birilerine saplamadan önce kendine batır ki acısını hisset
  • quote:

quote:

quote:

Yav he he yav.
    Sizene arkadaşım milletin hayatından.Yazan yazar,yazmayan yazmaz.O zaman sizde kuul olmaya çalışıyorsunuz.

Kuul olmaya mı çalışıyorum ? Ben üniversite olayının über birşey olmadıgının farkındayım sadece. Yani ulaşılamaz birşeye ulaşmak değil üiversite bunun fakında olmak da kuul olmak değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he yav.

Kuul olmaya mı çalışıyorum ? Ben üniversite olayının über birşey olmadıgının farkındayım sadece. Yani ulaşılamaz birşeye ulaşmak değil üiversite bunun fakında olmak da kuul olmak değil.

Arkadaşım belki adamın/kızın tek amacı üniversite kazanmaktır.Bende biliyorum süper bir ortam olmadığını..
    o tipler her yere face'de check in yapan tipler ilgi çekmeye çalışıyorlar,sizde sazan gibi atlıyorsunuz böyle.

• Bende oyle yazan yok sorun senin unide.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he yav.

Arkadaşım belki adamın/kızın tek amacı üniversite kazanmaktır.Bende biliyorum süper bir ortam olmadığını..
    o tipler her yere face'de check in yapan tipler ilgi çekmeye çalışıyorlar,sizde sazan gibi atlıyorsunuz böyle.

Aslında anlatmak istediğim şey ş , yani çevreme göre analiz ettiğimde böyle davranan kişiler genelde lise hayatında sessiz , basık , içine kapanık kişiler oluyor, yani gördüğüm kadarıyla böyle. Üni.den soğutan durum da bu oldu biraz beni gerçi sende haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkempires

quote:

Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~

Yazan yazar, bize ne ?

Arkadaşın da dediği gibi. Yazan yazar onlarla kendini muhatap edip konuşuyorsan bence hatayı onlar değil sen yapıyorsun.
    Hem belki ünv. heyecanı var, bunu yaşamayan pek bilemez hem şunu da eklemekte fayda var " Hiç kimse dosdoğru değil."
    Eleştiri oklarını birine/birilerine saplamadan önce kendine batır ki acısını hisset

Bu kısım çok doğru.Şahsi olarak yüzlerce kusurumuz varken milletin yanlışlarını günyüzüne çıkarmayı boşversek daha iyi olur.

• haklısın kardeşim üni 1 lerde var bu 2 ler falan aşmış artık
  • Benim facebookta da var öyle bir tip. Kızın derslerini kızın kendisinden daha iyi biliyorum, öyle çok yazıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.