Şimdi Ara

UNİVERSİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu hakkında önceden de başlıklar açmıştım son bir kez daha başlık açmak istedim. İlk yks sınavıma 2019 da girdim ve bir sene mezuna kaldım 2020 de sınava girdikten sonra pek istediğim sonuç olmamasına rağmen Anadoluda bir üniversitenin yazılım mühendİsiliğini yazdım. Fakat iyi bir üniversitede okumak isteği içimden hala sönmedi . Aslında okuduğum bölümle alakalı bir sıkıntım yok . Bu sene sınava tekrar girip ismi olan bir üniversitede EA bölümlerinden birinde okumayı düşünüyorum. Totalde 3 sene kaybetmiş olacağım . Sizce bu yaptığım şey ne kadar mantıklı ,siz olsanız ne yapardınız,ve bu tarz bir durumun içinde bulunmuş veya bulunan birileri var mı ? Teşekkürler

• siz kafayı sıyırmışsınız ne bu hırs hocam kurban olayım

• her şeyden önce otur ne okumak istediğine karar ver. ve üniversiteyi amaç değil araç olarak düşün. aklına bi meslek koy seni mesleğine götürecek bölümü oku

• ne dersek diyelim sınava girmeye rezil olmaya devam ediceksin artık bir hobi haline gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Ağustos 2021; 9:27:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meola147of kullanıcısına yanıt

Hocam hırs derece yapayım hırsı değil .Kendimi geliştirebileceğim bir şeyler katabileceğim bir şehir ve üniversitede okumak.

• Neden böyle düşünüyosun?

• voiddd V kullanıcısına yanıt
    Bu bir hastalık çünkü ayt/tyt bölümüne gir bu forumda 5-6 yıldır sınava girenler var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aof kazanip gitmemek?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğrudur . Belki bendeki de hastalıktır.

• Birden fazla sınava girmek saçmadır herkes üniversite okicak diye bişe yok 1.sınavda beceremediysen bırak toplumda diğer tarzda işçiler ustalarda lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtbz16 -- 26 Ağustos 2021; 10:19:50 >
  • Yazılım mühendisliği için kendini internetten de geliştirirsin 3 sene kayıp byük bir şey mühendislik için ha tıp falan olsa neyse

• Bu diyen arkadaşlara bakma hocam. Mezun olduktan sonra istemedigin bi iste çalışıp yuksek lisansla onla bunla telafi etmeye calisacaksin. Üstüne okudugun 4 yil boyunca icinde bir acaba kalacak. Belki 22-23 unde degil 25-26 nda mezun olursun ama onemli olan kisisel tatmin ve inanç bence. Kendine guveniyorsan sıkı bir hedefin varsa kimsenin sözüne aldırış etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizemisy G kullanıcısına yanıt
    Gizem benle evlenmek istiyorsun biliyorum ama kolay lokma değilim beni kazanman lazım tıpkı istediğin bölümü 3senede kazandığın gibi.

• Bence peşinden git derim, istemediğin üniversitede veya ilgi duymadığın alanda okumak seni psikolojik olarak üzer. Maddi durumun eğer kötü değilse, erkenden mezun olacak bir durum yoksa geç mezun olman dezavantaj değil. O yüzden tekrardan hazırlanmak istemediğin yerde okumaktan daha iyidir.

• Kırıkla hazırlanıp top tier kazanmak zor olur. Ama yerleşmezsen bu yıl iyi bir ünide okumak keyifli olur

• kırıkla hazırlanmayacağım geçen sene yerleştim.

• nE? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizemisy G kullanıcısına yanıt
    Discord nick'im: Sir Francis #2006

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.