Arkadaşlar yeri tam olarak burası mı bilemiyorum. Evrensel kumanda alıcam fakat pek bi bilgim yok. İnternette sony rm-vl600 ye rastladım hoşuma gitti. Bu ürüne nasıl bakıyorsunuz? Ayrıca max 70 YTL aralığında önerebileceğiniz kumanda var mı? Saygılar..
Hocam inceledim o topiği. Fakat bu ürün hakkında bilgi almak istedim..
ben sony-rmvl -600 kullanıyorum. yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. amerikadan gelen bir arkadaşa 3 adet getirtmiştik. tanesi 24 dolara geldi.
şu anda toshiba lcd tv, uydu alıcı, sinema sistemi ve divx player yani 4 cihazı kumanda ediyor.
uzatmayayım. çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. pili hala ilk pili. kullanımı da çok basit. elektronikten anlamayan eşiniz bile kullanabilir. öğrenme özelliği var ve sınırsız. makro özelliği var. gerçi bekletme olmadığı için ben makroyu pek kullanışlı bulmadım.
umarım fikir verir.
quote:
Orjinalden alıntı: toggle
ben sony-rmvl -600 kullanıyorum. yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. amerikadan gelen bir arkadaşa 3 adet getirtmiştik. tanesi 24 dolara geldi.
şu anda toshiba lcd tv, uydu alıcı, sinema sistemi ve divx player yani 4 cihazı kumanda ediyor.
uzatmayayım. çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. pili hala ilk pili. kullanımı da çok basit. elektronikten anlamayan eşiniz bile kullanabilir. öğrenme özelliği var ve sınırsız. makro özelliği var. gerçi bekletme olmadığı için ben makroyu pek kullanışlı bulmadım.
umarım fikir verir.
Çok saolun teşekkür ederim. Forumda arkadaşlar genellikle Sepia SRC3810 öneriyolarlar acaba Sony den LCD ekran dışında farkı nedir ??
BİM de 17.5 YTL e üniversal 1 kumanda var 3 ayrı cihaza kotladım kusursuz calıştı inceleyin derim...
walla logitech harmony 880 amazon.com da 125$ a kadar düşmüş durumda..fakat her ne hikmetse nakliyesi 60$ :( bilmemkaç tane DVD alsam 10-15 $ tutar nakliyesi halbuki
Bim deki ürünüde inceledim fakat kalitesinden şüphe ettim nedense. Logitech ler de çok pahalı. Yine Sepia veya Sony e talim edicez artık..
walla logitech harmony 880 amazon.com da 125$ a kadar düşmüş durumda..fakat her ne hikmetse nakliyesi 60$ :( bilmemkaç tane DVD alsam 10-15 $ tutar nakliyesi halbuki
Zaten 880 i buraya yollamazlar, elektronik eşya yollamıyorlar...