< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danielzz12 -- 26 Temmuz 2020; 13:4:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danielzz12 -- 26 Temmuz 2020; 13:4:3 > |
Grafikler çok güzel görünüyor. Gözüme tek çarpan yer sol üstteki skor alanının olduğu siyah dikdörtgen. Oyunun cıvıl cıvıl renkli atmosferini birazcık bozmuş. Android cihazım olmadığı için oyunu deneyemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denedim gayet güzel olmuş,arkadaşların dediği gibi o siyah kısmı,bunda yada diger oyunlarında transparan yaparsan daha hoş gözükür,oyunun bütünlüğünü bozuyor ama ilk oyun için gayet güzel olmuş,başarılar . |
hocam tebrikler, baya eğlenceli görünüyor. umarım bir gün bana da nasip olur bu gurur. grafikler çok tatlı gözüküyor, kendiniz yapmadığınızı söylemişsiniz, satın alma yahut sipariş usulüyle mi edindiniz bahsettiğiniz siteden? bir de bilmediğim için soruyorum, grafikleri kendiniz yapacak olsanız unity içinde mi yoksa başka bir program ile mi yapıyorsunuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 17 Eylül 2020; 19:10:39 > |
dışardan çok güzel oyuna benziyor |