Şimdi Ara

Unity Açılmıyor hata veriyor bir bakarmısın (Resim Ekledim) arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Unitiyi açar açmaz logodan sonra bu hata çıkıyor.
    Resim :
     Unity Açılmıyor hata veriyor bir bakarmısın (Resim Ekledim) arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.

lütfen yardımcı olun hatayı ekran kartı driveri yüklü olmadığı için çıkarıyor sandım ama değilmiş driveri yükleyip reset attım hala aynı hata bir fikir bir yardım çok işime yarar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden aciyorduda simdimi acmamaya basladi yoksa daha yeni indirdin ve ilk denemenmi eger ilk ise pc kaldirmiyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyMeat

Eskiden aciyorduda simdimi acmamaya basladi yoksa daha yeni indirdin ve ilk denemenmi eger ilk ise pc kaldirmiyor olabilir

İlk açışım bu sorunu çözdüm ama bu seferde açılır açılmaz kapanıyor bilinmeyen bir sebebten ötürü kaptılması gerekiyor gibibir yazı çıkıyor :( sanırım kaldırmıyor ama laptop yeni sayılır 2 yıl önce aldım.2 gb ram var güzel bir anakartı var 500gb sabit disk falan kaldırması lazım aslında :( Ekran kartıda şu : sis graphic 531 3 igp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTilkii -- 11 Ocak 2014; 16:28:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • UcanTilkii U kullanıcısına yanıt
    işlemciden olabilir ama bende o kadar bilgili sayılmam herhalde donanımdan
  • quote:

işlemciden olabilir ama bende o kadar bilgili sayılmam herhalde donanımdan

İntel Pentium 2.30 ghz işlemci sanmam çok iyi değil ama klasik bir +2011 işlemcisi kesinlikle unity'i kaldrır diye düşünüyorum minumum sistem gereksinimleri diye bir girdimde drectx9.0c istiyormus o ben de yok bir indirip deniyeceğim baska fikirleri olan arkadaşları da bekliyorum ltfen yardım edin..

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

quote:

Orijinalden alıntı: UcanTilkii

quote:

Eskiden aciyorduda simdimi acmamaya basladi yoksa daha yeni indirdin ve ilk denemenmi eger ilk ise pc kaldirmiyor olabilir

İlk açışım bu sorunu çözdüm ama bu seferde açılır açılmaz kapanıyor bilinmeyen bir sebebten ötürü kaptılması gerekiyor gibibir yazı çıkıyor :( sanırım kaldırmıyor ama laptop yeni sayılır 2 yıl önce aldım.2 gb ram var güzel bir anakartı var 500gb sabit disk falan kaldırması lazım aslında :( Ekran kartıda şu : sis graphic 531 3 igp

bilgisayar dandik

+1

Run as administer, o zaman acilma ihitimali olabilir.

• Netbook filanmı bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

Netbook filanmı bu ?

Evet casper laptop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteminizi yazar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.