Şimdi Ara

Unity 3D Ortama Kendi Şekliyle Düz Resim Koyma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .png arka plansız resmi 3d ortama kendi şeklinde eklemek istiyorum, fakat yapamıyorum. O kadar şey yaptım bir tane resim eksik. Nasıl olur bunun oluru?

Normalde photoshop üzerinden resim ile oynayıp aktarabilirdim fakat ekran kartı gerekiyor. Ekran kartım arızalı. "Ekran kartın arızalıysa unityi nasıl kullanıyon anasını satıyım?" derseniz eğer belli sistem gereksinimlerini karşıladığı sürece ekran kartı istemiyor unity.

Evet ekran kartsız, acemi malak bir grafikçiyim ve oyun yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogeta5858 -- 19 Haziran 2016; 23:46:45 >

• Ekran kartın olmasaydı monitöre görüntü gelmezdi en azından işlemci içinde dahili bir gpu vardır. Soruma gelince bir plane objesi oluştur ve yeni yarattığın bir materyal e istediğin texture u at sonra plane e material i uygula. Plane i istediğin gibi 3d ortamda yerleştirebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

Ekran kartın olmasaydı monitöre görüntü gelmezdi en azından işlemci içinde dahili bir gpu vardır. Soruma gelince bir plane objesi oluştur ve yeni yarattığın bir materyal e istediğin texture u at sonra plane e material i uygula. Plane i istediğin gibi 3d ortamda yerleştirebilirsin.

Teşekkürler.

Plane oluşturup içine .png (arkaplansız) resmi attım. Daha sonra Plane i seçip texture da shader sekmesinden transparent --> cut out --> defuse diyince oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.