Şimdi Ara

uniqe lere rebith basılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben basılmaz diye biliyorum ama arkadaş bende rebith çhitin bow var diyor

• Oha artık!
  • basılmaz bencede.fazlada gerek yok zaten.yanıo cogu.giga tek el +0da bile yano mesela
  • Jpko oynayan bilir orda basılıyor uskoda hiç görmedim işte resmi japonca ama atağından anlayabilirsiniz +2 rebird HB
  • arkadaş sallamış o zaman
  • +7 den sonra Tum unique item'lara rebith yapılabilir !

normal high class gibi.
  • allam yaa tabiki basılıo +7 den sonra parlamasını şöle sağlıo örn: +7 heal breaker war yanıo zaten rebith basarsanız sapı yanıp sönmeye başlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paper Mage statları nası verir?
    18 yıl önce açıldı
    Mirage Dagger +1
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bifrost silahlarindan baska unique silaha rebirth basilmaz.
    Avedona basilir giga ya basilmaz.
    Sheriona basilir d. vaneye basilmaz
  • basılır benim arkadaşda Garp +1 rebith item war %100 basılır
  • uniqlere tabiki rebirth basılır
  • Ayrıntılı Bilgi Vermek Gerekirse

Uniqueleri 3 e Ayıralım

» Temle Itemler : HEllBreaker / DarkVane / EnioinBow / RonStaff / Wreath Of Erenion Staff / Lighting Erenion Staff / Glacier Erenion Staff /

+6 da Parlamaya ( Yanmaya ) Baslar Ve Kesinlikle Rebith Basilmaz..

» ßoss Dropları : ChitinBow / ScorpionBow / 2Handed Giantic Axe / 1 Handen Giantic Axe / 2 Handed Javana / 1 Handed Javana

Scorpion Bow Haric +0 da Parlamaya ( Yanmaya ) Baslarlar.. ScorpionBow +6 da Parlamaya Baslar.. Kesinlikle Rebith Basilmaz..

» BiFrost Itemleri : Sherion / Avedon / Lugias / Heleneid CrossBow / Garp / HEllBlodd / Elysyum / Holy Animour

+6 Dan Iibaren Parlamaya ( Yanmaya ) Baslarlar Ve +7 den Itibaren Normal HClass Itemler Gibi Rebith Basilabilir.. Unique Itemler Arasında Sadece BiFrost Itemlerine Rebith Basılabilir..

Ayrıca Tum Unique Itemleri ( Takılar Haric ) Upgrade Edebilmek İcin Öncelikle BUS ( Blessed Upgrade Scrol ) Kullanarak Upgradeye Acmak Gereklidir Ve Sadece +3 e Kadar %100 Garantidir..

Umarım Yeterince Ayrıntılı Olmustur..

• Bazılarına basılıyor
  • day2kill katılıyorum arkadaşım
  • Ama Bazı iyonik itmelere rebith basılmıo
  • basılmaz...unıq ler genelde +6 da yanmaya baslar
  • Ayrıntısına Kadar İsim İsim ßelirtmişim Hala Neyin İddasındasınız.. ? Forumda Değişen Hicbirsey Yok bıraktığım Gibi.. Hala Laf Olsun Dİye Mesaj Atanlar Var.. Yok Heleneid CrossBow a Talostan Cıkarmış.. Yok Bilmem Ne..

Simdi Üsenmicem Oyuna Giricem Itemin Resmini Koyucam Kalkıp Onada PS Diceksiniz o Yüzden Hic Ugramsiorum..
  • Örnek;

• day2kill doğru söylüyor ve arkadaşta örnek vermiş bazılarına basılıyor
  • beyler yanlış biliyosunuz scorpion bow +0 da da yanıyor
  • fredy_kruager.. Rogue Oynarken Yaklsık 4 Ay Kadar ScorpionBow kullandim Undy Alirken Takıyordum Elime.. Ve Üst Listedeki Itemlerin Hemen Hemen Hepsinden Bir Cok Kez Dropladım... Fire Drakede ise Warrior Oynuyorum Dolayısı İle ScorpionBowla Hic İsim Olmadı.. Fire Drake de Değişti İse Bilemem Ama Sanmiyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.