Şimdi Ara

Üniler bu sene açılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu başlıktan çok açılmış olabilir fakat ben sizin görüşlerinizi merak ediyorum yine de. Türkiye geneline baktığımızda Ünilerin %100 yüzyüze eğitim verme imkanı var mı ? Herhangi bir bilirkişiden (bakan, dekan, rektör, herhangi bir öğretim görevlisi...) duydugunuz bir şey var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açılacağını zannetmiyorum. Bazı KYK yurtlarında halen Kovidli hastalar bulunuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boun rektörü açıklama yaptı uygulamalı dersler hariç online eğitim güz döneminde diye. Bilkent ve deü'de güz dönemi online olacak diye açıkladılar dendi ama onlardan emin değilim teyit etmedim.

• Sabancı ve Bilkentin tanıtımlarını izledim. Hibrit eğitim yapacağız dediler. Yani derslerin bir kısmı yüz yüze (daha küçük dersliklerfeki dersler), bir kısmı ise online (genelde amfi ve büyük derslikte yapılan çok nüfuslu dersler) olacakmış.

• .

• Açılacak ama söyledikleri gibi hibrit sistem kullanilacak.

• Hocam arkadaşlar yazmış daha neyi merak ediyorsunuz? Yarısı online yarısı yüzyüze işte. Detayları eylülde açıklarlar müneccim değiliz sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kompensan K kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun linki falan var mı bulamadım da

• JokF J kullanıcısına yanıt
    boğaziçi üniversitesi haberler
    Rektör Mehmed Özkan: ‘’Eğitimde hibrit uygulamaların olacağı bir döneme hazırlanıyoruz’’
    https://haberler.boun.edu.tr/tr/haber/rektor-mehmed-ozkan-egitimde-hibrit-uygulamalarin-olacagi-bir-doneme-hazirlaniyoruz
    bu boun. Diğerlerinin link yok bende arkadaşlarımdan duydum sadece

• Aynen öyle
  • "Üniler bu sene açılır mı?" Sorusundan vazgeçin çünkü hepsi akademik takvimini yayınladı ve kesin açılıyor. Sormanız gerek soru online mı yüz yüze mi?

Sonbaharda vaka artışı herkes tarafından bekleniyor. Eğer beklenen kadar artış olmazsa daha çok normalleşir ama öyle gözükmüyor. Böyle giderse sosyal mesafeli maskeli dersler olur. O da uygulamalı dersler tabi. Diğerleri online eğitime devam.

Asıl sıkıntıyı il dışından gelen öğrenciler çekecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.