Şimdi Ara

Ünideyken ilk 100 bursu için dil sınavına girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 YKS ile üniversiteye yerleştim. Sayısal olmama rağmen öylesine İngilizce'den de girip fulledim ama TYT netlerim çok iyi olmadığı için 600küsur bir sıralama yaptım dilden. Bu yıl şansımı tekrar bir denemek istiyorum. Sadece TYT çalışacağım. Sınava kadar günde max 2 saat kadar çalışmayla her dersten toplam 2 kitap falan bitirebileceğimi düşünüyorum. Konuları da youtube üzerinden izleyeceğim. Genel olarak tavsiye istemek için geldim. Benzer bir şey planlayan veya daha önce yapmış olan var mı? TYT için şu kitabı kesin çöz şu kanalı kesin izle vs. gibi tavsiyelerinize açığım. Geçen yıl TYT'de en büyük sıkıntıyı matta yaşamıştım özellikle de yeni nesil sorularda.

• Bildiğim kadarıyla o bursu almanız için kayıt yaptırmanız şart. Yine de bir araştırın.
  • Kolay gelsin hocam. Ben de ilk 100 bursu niyetiyle girip 70 netle 5k sıralama yaptım. Herhalde dili fullesem bile TYT kısmından çok fazla kaybediyorum. Sizin durum çok daha iyi duruyor. Başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Bildiğim kadarıyla o bursu almanız için kayıt yaptırmanız şart. Yine de bir araştırın.
    Çok bilgi kirliliği var bu konuda ve KYK'nın sitesinde de net olarak belirtilmemiş. Arayıp öğrenmem gerekecek sanırım
  • ilk 100 bursunu almak için hamda ilk 100 e mi girmemiz lazım? obp etkiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE39D2262

ilk 100 bursunu almak için hamda ilk 100 e mi girmemiz lazım? obp etkiliyor mu?
    ham sıralamaya bakılıyor
  • Şu an burs alıyorsan olmuyor diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngilizceni nasıl geliştirdin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodMan4

İngilizceni nasıl geliştirdin ?
    klişe cevap olacak ama film-dizi-oyun. Kursa gitmedim
  • Bol şans, spesifik soruların olursa özelden sorabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LanceVance L kullanıcısına yanıt
    Haklısın ortalıkta yalan yanlış çok bilgi dolanıyor ama say, ea, söz, dil ham puan türlerinin en az birinde ilk 100'e girmek KYK ilk 100 bursunu almaya hak kazanmak için yeterli. Halihazırda burs/kredi alıp almamanız etkilemiyor. Tercih yapmanıza da gerek yok, bölümünüze devam edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.