Şimdi Ara

Unide calisanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı benim gibi olan bu arada tyt kullanabiliyorum degil mi gecen senekini cunku fena degildi bosa gitmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi yardım

• ÖSYM yi ara sor.belli deil yani açıklama yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP ne oldugunu bilen?

• kırılıyor kardeş kullansan kaç yazar ?
  • kirikla bu sene tip olmayacak iki yili heba ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

kırılıyor kardeş kullansan kaç yazar ?
    Ben tm yim kirilsa da mf kadar etkili degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kalabalik universiteler
    5 yıl önce açıldı
    tekstilde calisilirmi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Godsu kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanılamayacağına dair büyük iddialar atılmıştı forumda. Bu iddiaları yalanlayacak bir bilgi şuan da yok. YÖK ün geçen yılki kılavuzunda üniversiteye gidenler için ekstra bir madde koyulmamış

• Tyt netiniz 110+ değilse bence tyt çalışın.Siz geçen seneki netimi kullanayım dersiniz,çok kolay bir tyt gelir herkes 100+ net yapar.Ayrıca sistem bir gecede değişmişken geçen seneki tyt netlerine güvenmeyin bence.
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtimalle net değil ham sıralama baz alınacak örneğin geçen sene hamda 410 puan ile 15 k yapan biri için; bu sene kolay bir sınavda 15k ham sıralama 435 ise arkadaşın hamıda 435 sayılacak kırık obp ile baya bir geriye düşer yerleştirmede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilmiyordum ama eğer sizin dediğiniz gibi olacaksa çok saçma.Yani sıralama korunacaksa geçen sene 1. olan kişi sadece kayıt yaptırsa biz 2den itibaren mi sıralanacağız?Yani ilk 5kdaki 1000 kişi sınava girse bu sene sınava gireceklere 4000 kişilik mi yer kalacak?Gerçi tercih yapmadıkları sürece çok etkilemez ama yine de sistem kafama yatmadı.
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem nereden baksan çok saçma bu yıldan sonra kaldırılacağını düşünüyorum, bende geçen sene tyt 13k yaptım ve puanımı kullanıcağımdan AYT kasıyorum ama dediğim gibi olursa diğer herkese çok büyük haksızlık olacak.

• Ösym yi aradım,universiteye yerlesenlerin tytsi ne olacak daha belli degilmis,ve tytde sıralama degil puan korunacakmiş

• Godsu kullanıcısına yanıt
    .https://www.unikampus.net/tyt-puani-gelecek-sene-nasil-kullanilacak/ hocam ben burda okumuştum ama ösym nin bir dediği diğerini tutmuyor yazılı açıklama gelene kadar herşey olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azeotropy -- 14 Aralık 2018; 0:2:8 >
  • Puanın korunuyor, yerleştiysen de korunacak yüksek ihtimalle fakat kırık OBP ile bir hayal kurmanıza gerek yok artık. İm-kan-sız

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Puanın korunuyor, yerleştiysen de korunacak yüksek ihtimalle fakat kırık OBP ile bir hayal kurmanıza gerek yok artık. İm-kan-sız
    Tmyim ben

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Kırıkla tıp deniordum.vazgectim.tsk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örneğin bu yıl tytde 10bine girip 430 puan yaptıysan seneye de 10bine girersin.o yıl 10 bin kaç puansa senin puanın o olarak yazılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.