Şimdi Ara

Unicorn kurt panter...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hayvanlar nasıl alınıyor?Görevi nedir?Kimden alınır?Yardımcı olursanız sevinirim

Titanda oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 19 Şubat 2006 13:29:50 >

• ünicorn ve panther bilidigim kadarıyla mageler summon ları biyerden alınmıyo kurt ise gludindeki pat managerden alınıyo
  • unicorn elf summoner in summon u panter ise human dark avenger in summon u kurt ise senin questle aldiin pet
  • beyler bunların alınma gorevlerini bilen varsa yazabilirmi herangi birini kurt veya panter istiyorum sadece gorevini acıklamalı anlata bilecek biri varmı ? sorular fln zor hemde ingilizce istiyo adama resmen test yapıyo gorevde bilen biri yardımcı olsun lutfen .
  • Kurt görevi için ne istiyo bilmiyorum onu bi town daki pet shop tan alıyosun,araştırıp ingilizce metnini buraya koyarsan tercüme edebilirim

Panter için ise Human-Knight-Dark Avenger olman lazim lvl 40 ta Summon Black Panther skili geliyoWizardların summonları gibi(kedi köpek unicorn falan) sende Panther summon ediyosun 11 d-grade crystale
  • anladım sadece kurt alabiliyorum yani peki onu nasıl alıcam hic bilmiyorum valla ya gorevini bilen bi arkadas acıklasın ya ...
  • bak kurt lvl 15dir lvl 10daki yaratiklari oldurebilir ve cok gucsuz ama yinede alicam diyosan linkini veriyorum

http://www.level.com.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12209
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÖKTE UÇAN BİŞE PERİ GİBİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buyur mayhemcim sana kurt görevi soruları ve cewapları

Wolf Pet Quest
    -once gorevi Gludinde Pet MasterMartinden(7) aliyoruz
    lineage.warcry.com/content/maps/gludin.png
    -Irkınıza gore sizden bazı yaratıkları oldurmenizi istiyecektir
    Human:bladers/giant spiders/pokers
    Elf: crimson spiders/hook spiders/pincer spiders
    Dark Elf: stoppers
    Orc: kasha spiders
    Dwarf: tarantulas
    bunları oldurup gerekli esyadan 50 tane olunca tekrar gludine donun Martin ile konusun , size 3 kisiyi ziyaret etmenizi soylucek
    -Gatekeeper Beladonna Gludio
    lineage.warcry.com/content/maps/gludio.png
    -Guard Metty
    lineage.warcry.com/content/maps/dion.png
    -Accesory Trader Elliany
    lineage.warcry.com/content/maps/giran.png
    -bunlarla konustuktan sonra tekrar Martinin yanına donun
    Take the Quiz diyip soruları cevaplayın
    -Quest tekrarlanabilir sınırsız wolfa sahip olabilirsiniz fakat aynı anda en fazla 1 tanesini kullanabilirsiniz
    -bu arada petle ilgili kucuk bir bug var diyelim ustunuzde 4000 ok var siz bunun 2700unu wolfa koycaksınız kabul etmiyor ama ustunuzde 2700ok varken 2700unude koymak isterseniz kabul ediyor aklınızda bulunsun
    Q: The pet shall disappear forever if you can't resurrect it within a certain amount of time. What is the maximum amount of time to resurrect a pet?

A: 3 minutes.

Q: The owner can use its pet for many different purposes. Which one of the following is NOT the purpose of a pet use?

A: Send someone to buy items from the village.

Q: Which one among the following does a wolf NOT eat?

A: No response.

Q: Normally, how would a wolf's tail be positioned?

A: Tail is always hanging.

Q: The biological classification of the wolf is 'meat-eating mammal of a dog's family'. Then which animal among the following is NOT a 'meat-eating mammal from a dog's family'?

A: No response.

Q: The following connections are made between the wolves in the Lineage world and their habitats. Which of the following is NOT connected properly?

A: Orcs? black wolf.

Q: The following are descriptions about the wolf. Choose the RIGHT one among the choices.

A: A full-grown wolf weighs less than most adult men.

Q: What should you do to make a pet grow faster?

A: Makes the pet hit monster several times.

Q: There is no exact data on the life span of a wild wolf. Then how long does a wolf in the zoo normally live?

A: 12-15 years

Q: The following are descriptions on the life of a wolf. Choose the WRONG description among the choices.

A: A pregnant wolf makes shelter in a large vacant ground for her babies.

Q: How far (km) can a wolf's scent reach?

A: 2.4 km

Q: [Which wolf leads the pack?]

A: Alpha male.

Q: [What is the wrong description of a wolf's breeding process?]

A: The period of a pregnancy is 9 months.

Q: [What wolf lives 2.5M-10K years ago?]

A: Dire Wolf

• Peki bu kurt level 15 se bunun leveli yükselmezmi?
  • yükselmez olurmu hiçkasarsan yükselir tabiki
  • cxan bi ara yapalım su gorevi ya becerebilirmisin ? 15 olsun ne olacak yanımızda gezsin severim ben ciddi lvl kasılıyomu ? kurta da ?
  • yaw olum ben dragonda hergün bu görevi yapıyodum
  • dark elfler stopper diye bi yaratık kesmeleri gerekiyomus o ne ki ?
  • bu kurtlar ne ise yariyo ben anlamadim hp yok p atk yok.. en ii defans ve atak itemlerini aldim atk 140 oldu... ama dragon aldim hayvan ustune bisi almadan 129 atk. item aldim 450 atk. oldu.. yoksa kopekle ilgili bilmedim bisi mi var... hemen oluyolar bide lvl de zor kasiliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.