Şimdi Ara

Üni okuyorken nasıl iş bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boş durmak istemiyorum ve zaman geçmiyor.onun için okuldan sonra veya okul olmayan günlerde çalışmam lazim.

Saat 5 ten sonra okul yok.okul günleri bu şartları sağlayan bir iş bulabilir miyim?

O olmadı en azından hafta sonu ful boşum.sabahtan akşama calisabilirim.

Nerelerde bu şartlarda calisabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulamazsın hocam, üniversite mezunları bile işsiz geziyor, eğer torpil, tanıdık vb. yoksa çok zor iş bulman, bulursan da çok ağır şartlarda asgari ücretin de altında verirler anca.
  • LCW,DeFacto,Koton,FLO gibi giyim mağazaları
  • Bölüm dandik galiba ders çalışmaktan zamanının olmaması lazım. Öyleyse boşver direk okulu bırak meslek öğren

• Hafta sonu garsonluk gibi işlerde çalışabilirsin. Tabi hangi şehirde olduğun da önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

LCW,DeFacto,Koton,FLO gibi giyim mağazaları
    Oralar nasıl alır ki okul okuyom desem?

Okul 5 te bitiyor desem en az 6 da işbaşı yapabilirim.haftasonu eyw sabahtan akşama çalışırım.

Bu şartlarda alırlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Katip3463

Hafta sonu garsonluk gibi işlerde çalışabilirsin. Tabi hangi şehirde olduğun da önemli.
    Bulunduğum şehir küçük ama bakcam garsonluga

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Oralar nasıl alır ki okul okuyom desem?

Okul 5 te bitiyor desem en az 6 da işbaşı yapabilirim.haftasonu eyw sabahtan akşama çalışırım.

Bu şartlarda alırlar mı?

Alıntıları Göster
    Çeyrek part eleman arıyorlarsa alırlar hafta sonu full çalıştırırlar.500 lira civarı geçer eline tahminen
  • Böyle düşünmene çok sevindim. Ben gezerek harcamistim zamanimi ama tekrar donsem bir kazanc kapisi bulmak isterdim.
    Simdi oncelikle okudugun bölümle ilgili sirket ofis vb. yerleri ya kendin bularak ya da hocalarindan yardim alarak basvurabilirsin. Yarim gun veya haftada 2-3 gun calistiran firmalar var sen yeterki iste.
    Yok bulamadim kendi bolumumle ilgili diyorsan, garsonlugu tavsiye ederim. Ama biraz merkezi bir yerde bul. Universiteden olmasin, tripli genclerle ugrasmak cok zor. Her turlu insan tanima sansin oluyor. Bu kariyerine bi etkisi yok ama senin kisisel gelisimini sagliyor.
    Umarim istedigini bulursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.