Şimdi Ara

Uni Mezuniyet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otel ayarlayalım, dj falan filan gece coşalım sınırsız alkol yatalım kalkalım dağılalım.

Beyler mezun olmamıza 2 ay kaldı. Arkadaşların planı bu, kafayı yicem ulan sıradan hafta sonlarımızda yaptıklarımızdan tek farkı konaklamamızın olması. İzmir'de okuyoruz. Çeşme vs. düşünüyor herkes ulaşım açısından rahat olur diye. Hem ucuz olsun hem ulaşımı rahat olsun hem sınırsız alkol olsun sahilde olsun yemekli olsun vs vs vs istiyorlar. Bu kadar isteğe rağmen sonuçta mezuniyet partisi heyecanını yaşatacak bir organizasyon olmuyor. Yat kiralayalım diyorum hava soğuk olur diyorlar nerede yatacaz diyorlar, pansiyon + yat diyorum pahalı olur diyorlar. Villa kiralayalım diyorum project x tadında olsun diye, o kadar kişi nereye tuvaletini yapacak diyorlar ve yine yatma mevzusu sıkıntılı. Bende fikir tükendi beyler. Varmı aklınızda mantık çerçevesinde bi çılgınlık.

• Bu mu sizin mezuniyet anlayışınız. Her şey lux hayatında her gun otele gidiyor sanırsın. Eğlen coş başka bişey yok. Mekan önemli değil, mesela izmirdesiniz akşam gidin bir sahile oturun anilarinizi paylaşın veya daha samimi şeyler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alkol haram desene ağzın yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite bölüm önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.