Şimdi Ara

Üni çok sıkıldım yardım edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sakaryada bilgisayar mühendisliği okuyorum.İlk dönem iyidi derslerde bi şekilde atlattık. Bu dönem olasılık ve fizik2 dersi var çok zor geldi. Belkide zor gelmesinin nedeni adam gibi anlatan hoca ve internette kaynak bulamamam. Ödevim var yarına onu bile yapamıyorum mal gibi bakıyo rum. Hiçbirşy yapasımda kalmadı açıksaı. Buraya geldiğimden beri yapcak bişey bulamıyorum adam gibi bilgisayarım yok yurtta adam gibi internetim yok oyun oynayamıyorum. Hava çok soğuk dışarıda çıkasım yok hiç. Hergün 1-2 saat çalışıyorum iyi kötü sonra bi film izlim diyorum onda bile internet yavaş izlenmiyor. Yurtta pek arkadaşta yok .Kendini geliştir kendini geliştir diyorlar. c# falan öğrenmeye çalışıyorum hergün bakıyorum ama kendime vakit ayırınca yapıcak birşeyim yok . Sosyal medyada falan takılmayıda sevmiyorum .Şuan kaldım böyle mal mal bi yatıyorum bi oturuyorum dh bakıyorum yemek yiyorum sıçıyorum sonsuz döngü .Ne yapmami önerirsiniz. Bölümümden memnunum ama monoton hayat sıktı yurt odasındada bilgisayar hariç pek seçeneğim yok.

• Fizik ödevin ne hocam merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi yurttasin?

• Kafandan bi fikir üret. Örbeğin ben araba oyunu yapıcam de. Onunla uğraş hem zihnin aktif okur. Hem bilgin artar

• olm yurtta nasıl kalıyorsunuz lan.ben 5 dakika dayanamam.ozel yurtsa çık git 1 odalı ev felan tut

• ilk dönem hangi programlama dili gördünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

ilk dönem hangi programlama dili gördünüz ?

C++

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fizik2 sorun değil hocam abartma o kadar. Ben 3. alışımda geçtim rahat rahat mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Fizik ödevin ne hocam merak ettim.

Orda yanlış yazmisim fizik hocası ve olasilik hocası berbat ama suan fizikten odev yok. Olasiliktan var.

• Abi maddi durum yetse keşke. Cidden yurtta kalınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Oramakomaburamako1

Abi maddi durum yetse keşke. Cidden yurtta kalınmaz

400-500 e ev vardır illaki.ailen az yardım etse gecinirsin aslinda

• Bir işe gir çalış, hem zamanım boş geçiyor diye derdin olmaz hem bi süre sonra yeterli parayı kazanır yurttan çıkarsın, biraz da kendini geliştir zamanla alanında iş yapar hem para kazanır hem iş öğrersin

• Ilk bahar geldi Kampuste kiz kes

• Object Oriented bir dil istiyorsan c#dan uzak dur. Javaya yönel. İlle de C olsun diyorsan C++'a bak derim.

Hiç mi arkadaşın yok? Ortamı yapıp keyfine bak.

+Olasılık aman aman zor değil integral bilince de; Fizik 2 kafayı yedirtir adama Gauss vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 14 Mart 2017; 16:47:2 >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Fizik 2 gerçekten sıkıyor. Gauss bilmem ne. Kolay ders olduğunu düşünmüyorum. Haftaya vizem var bakalım ne olacak. :(

• ozgur561 kullanıcısına yanıt
    Bende makine muh. okuyorum.Fizik2 harbi b.ktan bi ders ya

• hocam gel dışarı çıkalım kafa dağıtırsın. fizik 2yi toplam 3 kez aldım. 3.sınıfım şuan. çok kafana takma bence bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Nomad

hocam gel dışarı çıkalım kafa dağıtırsın. fizik 2yi toplam 3 kez aldım. 3.sınıfım şuan. çok kafana takma bence bunu

Ugrasmak istemiyorum birdaha geçip kurtulsam yeter.

• realexile R kullanıcısına yanıt
    fizik matematik gibi ortak derslerin sınavları çok zor olmuyor. lablara devam edersen geçersin dersi için rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Nomad

fizik matematik gibi ortak derslerin sınavları çok zor olmuyor. lablara devam edersen geçersin dersi için rahat olsun.

Olasılık öneriniz varmi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.