Şimdi Ara

Üni. Bölüm Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH ailesi size ufak bir sorum ve yardım istiyorum. Seneye üniversite zamanı geliyor ve aklımda bazı sorular var. Şimdi ben yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum.
    Öncelikli istediğim yazılımdı fakat ülkemizde bu bölümde iyi eğitim veren bir devlet üniversitesi olmadığını duydum. Özel üni. içinse maddi durumum okadar iyi değil. Girdiğim sınav LYS/YGS olmadığı için burs olanakları var mı bilmiyorum. Girdiğim sınav YÖS. Bunun için Bilgisayar Mühendisliğine aklım gidiyor ülkemizde de iyi eğitim veren devlet üniversiteleri var. Bu durum biraz benim aklımı karıştırdı. Hani herşeye rağmen yazılım mı okusam yoksa daha iyi eğitim veren bir bilgisayar müh. okusam bilemedim. Yardımlarınızı ve düşüncelerenizi bekliyorum. Bide iki bölümdede Türkiyede ki iyi üniversiteleri de sıralar mısınız ? Ben lisenin başından beri yazılım okumak istiyordum ve buralar biraz araştırınca aklım çok karıştı. Yardımlarınız ve düşünceleriniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşin %70 80 i sende bitiyor hocam.Gazi işletmede okuyan arkadaşım var.Öyle aptallar var ki diyor sadece sınıf geçmek için lisans diplomam olsun diye okula geliyorlar bir çoğu diyor.Arkadaşım da herşeyi öğrenme çabasında.Çünkü farkında herşeyin.Hiç ders çalışmıyorlar, hiçbirşey bilmiyorlar diyor. Sadece sınıf geçme, diploma alma çabasındalar diyor.Arkadaşım herşeyi öğreniyor ortalaması da 3,30 un üzerinde.Şu an 3. sınıfta.Benim işletmeyle uzaktan yakından alakam yok.Senden bile daha az şeyler biliyorlardır bir çoğu diyor.Yani anlayacağın işin büyük çoğunluğu sende.
    Devlet üniversitesinde Boğaziçine girebilirsen iyi olur.Ama tutturamam diyorsan gazi de çok iyi bir okul.Ankara daki ve izmirdeki devlet üniversitelerini araştır derim.Önceliğin sırasıyla Boğaziçi, Gazi, Ankara üniversitesi olsun. Diyeceklerim bu kadar.Soruların varsa yanıtlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 31 Mayıs 2017; 22:51:36 >
  • Bogazicinden gazi'ye nasil atladin direkt bu ikisinin arasina 7 tane devlet uni sokulur.

Konuyu acan arkadas once sehir secimi yapmalisin sonra kadrolari arastir ortalama Kolay yapilan bir uni sec, yurtdisi agi olan uniler onceligin olabilir ama turk universilerden de cok bir sey bekleme 3-4 tanesi disinda taninitligi yok hicbirinin. Turkiyede kalmak istiyorsan tavsiyem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    ankarada olduğu için hocam başkentte çünkü.Ben diğer üniversiteler kötü demedim.Hem hangi üniversiteler onlar.Boğaziçi ve gazinin arasına girecek 7 üniversite.Akdeniz falandır başka?
  • Hemşirelik seç ayda min. 20k kazaanırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite bölüm önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.