Şimdi Ara

uni bağıl sistem sınıf geçme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar deu da bir bölümde 1.sinif okuyorum ilk dönem ortalamam 1.42 idi ikinci dönemki ortalamam 1.97 fakat yilsonu kumulatifim 1.69 da kaldi bu durumda ben sinif tekrari mi yapmis oluyorum bi turlu anlayamadim bu kumulatif sistemi.Sınıf geçme yonetmeliğini nereden bulurum onu da bulamadim yardımlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yokmu bilen kimse ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysjodyy -- 19 Haziran 2017; 19:50:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal geçme notu 1.80 sizde yani evet sınıf tekrarı ama yaz okulunu düşünebilirsin
  • Sınıf geçme diye bir şey mi var okulunda?
  • İlk sene geçme notu 1 olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

büyük ihtimal geçme notu 1.80 sizde yani evet sınıf tekrarı ama yaz okulunu düşünebilirsin

evet hocam 1.80 sinif gecme notu ama alacağım ders için yaz okulu açıp açmayacakları belli olmuyor ki açmayacaklarını tahmin ediyorum. zaten bütünlemeleri de kaldırmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Sınıf geçme diye bir şey mi var okulunda?

evet hocam 1.sınıftakümülatif 1.80 in altında kalırsa bir sonraki yılın derslerini alamıyormuşuz 2.sınıftan sonrada dönem olarak işliyormuà sistem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalıyorsun bu şekilde yaz okuluna gideceksin, yaz okulunda da 1.8 üstüne çekemezsen ilk dönemde üstten ders alamazsın. 1.8 altına üstten ders yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

Kalıyorsun bu şekilde yaz okuluna gideceksin, yaz okulunda da 1.8 üstüne çekemezsen ilk dönemde üstten ders alamazsın. 1.8 altına üstten ders yok.

saolun hocam yaz okulun peşine düşeyim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ysjodyy

quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

büyük ihtimal geçme notu 1.80 sizde yani evet sınıf tekrarı ama yaz okulunu düşünebilirsin

evet hocam 1.80 sinif gecme notu ama alacağım ders için yaz okulu açıp açmayacakları belli olmuyor ki açmayacaklarını tahmin ediyorum. zaten bütünlemeleri de kaldırmışlar

ozaman 2 . senende 1. dönemden kaldıgın dersleri verirsen ortalaman rahat 1.80 i geçer 2. senenin 2 . dönemi üsstten ders almaya başlarsın okulun yarın dönem uzar.
  • Eğer yazın ders alıp 1.8 üstüne çıkaramazsan bu eylülde 2.sınıf dersi alamayacaksın 1.sınıfta kaldığın dersleri alacaksın. Okul uzar öyle.
  • sınıfı geçersin muhtemelen kredin dolduğu için 2.sınıfn derslerini alazmasın 1.sınıf derslerinden devam edersin belki 2.sınıftan bi kaç ders alırısn
    yaz okuluna git bence okul 1 sene uzar büyük ihtimal
  • saolun arkadaşlar ilginiz için yaz okulu için uğraşıcam açılmazsa yapıcak bişey yok uni yarım dönem uzayacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.