Şimdi Ara

Üni 2.sınıf bitti hüzünlüyüm dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha dün üniye baslamıstım.sımdı 3. sınıf oldum :(.içimde bi sıkıntı var.sankı yapmak ıstedıklerımı yapmamıs gıbı hıssedıyorum.son kez arklar ile bulustuk vedalastık.ve hala sapım.üniyi sevgılı yapamadan bitiricez heralde

• 2 senen var daha her şeyi yap 2 senede. Benim 4 bitiyor haftaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sınıfı geride bırakıyorum nerdeyse sınıfı geçersem daha 4 senem var bi hızla ortama girdim 4 kız mevzusu yaşadım psikolojim allak bullak oldu yerinde olup takır takır sınıf geçmeyi isterdim şimdi sınıfta kalıyorum galiba
  • Üni bitince şanslı olmayan kabus görmeye hazır olsun. O yüzden gezecekseniz eglenecekseniZ unideyken yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2ye geçtim ve bu senenin çok çabuk geçtiğini düşünüyorum. Zaman çok hızlı ilerliyor gibi.
  • Bi bakmışsın sonuncu sınıf olmuşsun ve kep törenin var. Hayat çok hızlı geçiyor. Herşeyi en iyi şekilde değerlendir. Hiç birşey eksik kalmasın. Dersten sonra çekilip bi köşede oturma. Bak ben bu konuda çok hata yaptım çevremde bir yada iki kişi var. Kız yok tekim kafamı tüküreyim küfürde edilmiyor ki burada.

Özelde okuyorum araba para desen var ve iyide var. Ama şu da var otobüsle gel git yapan çocuk okul başında ortamını yaptı bitirdi işi. Bizde sap sap arkadaşlarımızla cirit atıyorduk etrafta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beterin beteri var, ben 3.sinifi bitirip 4e basladim ve sapim. Istesem yapar miydim yapardim firsat geldi mi geldi fakat gelecege yatirim yapacagim kadini dogru secip birakmamak istiyorum ve aceleye almiyorum, siz de cok kafaya takmayin.

Saygilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de 2 bitti baya bir insanla tartıştım baya bir olay yaşadım sevgili olmak isteyen açık açık birkac kişi oldu ama kafama göre değillerdi pişman değilim. Hocam eğer sevgilin olup birkaç ay sonra ayrilacaksan hiç olmasın daha iyi. İleride zaten illa ki bir kısmet çıkar. Ayrilacaksan zaten zaman kaybından başka bir sey değil. Üniversiteyi yariladik su saatten sonra OLACAKSA CİDDİ BİR İLİSKİ OLMALİ

• Üni 3 kızların teklif ettiği yıl. Rahat ol seneye sevgilin hazır.

• Benim de 6 yıl(tıp) bitiyor, şurda 21 gün kaldı. Başlarken nasıl bitecek diye düşünüyorsun ama bitiyor. Küçükken keşke büyüsem derken şimdi keşke artık büyümesem diyorsun, zaman geçiyor yani. Bu 6 yılda parça parça totalde 3 yıl dolu dolu yaşamışımdır, istediklerimi yapmışımdır diye düşünüyorum, %50 bir oran kötü değil bence. Arada söz, dörtlük vs yazıyorum. 2013de şöyle bir şey yazmıştım:

Vakit ne denli hızlı da geçse
    Geriye bir tek şuanda sahip oldukların kalır
    Ne geçmişe hükmetmeye gücün
    Ne de geleceği şekillendirmeye umudun vardır

O sıralar geleceği şekillendirmeye umudum yokmuş ama şuanda var, inşallah günün birinde yeterli maddi imkana da sahip olduktan sonra kabuklarımdan sıyrılıp her şeyi bırakıp genç yaşta dünyayı gezmek istiyorum ve kabuklarım engel olmaz bana

• Üni 2.sınıf bitti hüzünlüyüm dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

2 senen var daha her şeyi yap 2 senede. Benim 4 bitiyor haftaya

FARKINDAYSANIZ ADAM 2 YILLIK OKUYOR 😂

• Ağlattın hocam. Bende ilk sene kazansaydım benimde 2 senem bitiyordu bu sene. Ama 2 gün sonra lysye gireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

quote:

Adam 3.sınıf oldum demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

quote:

Adam 3.sınıf oldum demiş

kaçırmışim

• it kopuk kullanıcısına yanıt
    Uykun gelmiş, git yat

• Üni.nin ilk iki senesini 5. yıldır bitiremedim. Bitirip defolup gitmek istiyorum.

En güzeli okulu güzelce bitirmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Uykun gelmiş, git yat

Aynen yemeği yiyim bari hemen 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Hallederizz

Benim de 2 bitti baya bir insanla tartıştım baya bir olay yaşadım sevgili olmak isteyen açık açık birkac kişi oldu ama kafama göre değillerdi pişman değilim. Hocam eğer sevgilin olup birkaç ay sonra ayrilacaksan hiç olmasın daha iyi. İleride zaten illa ki bir kısmet çıkar. Ayrilacaksan zaten zaman kaybından başka bir sey değil. Üniversiteyi yariladik su saatten sonra OLACAKSA CİDDİ BİR İLİSKİ OLMALİ

hocam hiç tecrübemde yok hiç olmadı cunku artık kız kankalarım ayarlıcak son care
  • ben de 1. sınıfı bitirdim durum aynı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.