Şimdi Ara

Unhandled Exception hatası RPC nedir Win98 de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stronghold oyununu kaldırırken böyle hata veriyor nedir sorun ayrıca internette sayfalarda gezerken bul dediğimde bu hata gibi bişey çıkıyor iletişim kutusunda hata oluştu diyor RPC saplamasının geçersiz sürümü diyor RPC NEDİR? yardım edin lütfen

• rpc = uzaktan yordam çağrısı
    sisteminde trojan veya virüs olabilir bence güncellenmiş bir antivirüs programı ile sistemi tarat
    Securityfocus.com'a atılan bir mesajda Internet Explorer'u çökertmenin inanılmaz derecede basit bir yolu aktarılmış: Tek yapmanız gereken düz HTML kodunun biraz çarpıtılmış halini bir sayfaya yerleştirmek, bahsi geçen kod ise şundan ibaret:

--------
    <html>
    <form>
    <input type crash>
    </form>
    </html>
    --------

Eğer bu kodun bulunduğu sayfayı IE'den açmak isterseniz "Unhandled exception in iexplore.exe (SHLWAPI.DLL): 0xC0000005: Access
    Violation" şeklindeki hatayı alıyorsunuz ve IE çöküyor : )

Eğer kendiniz nasıl olduğunu görmek isterseniz Notepad'e kodu yapıştırıp *.htm olarak kaydedip üstüne tıklamanız yeterli : )

yukarıdaki yazı donanım haberderden alıntıdır linki aşağıdadır
    http://www.donanimhaber.com/arsivtarih.asp?kod=02&tarih=03.05.2003[sml2k][sml2k]
    geçmiş olsun

• ekle kaldır dan program silemiyordum internette sayfalarda gezinirekn crtl+f ye basıp bul yapıncada hata veriyordu ilk önce dcom98.exe yi indirim masaüstüne koyun. Ms-dos kipinde başlatın bilgisayarı

- c:windows\system klasörüne girin nasıl diyorsanız cd windows, enter sonra cd system, enter :) dos bilmeyenler için
    - rename oleaut32.dll oleaut32.old yazıp enter a basın sonra windows a geri dönün bilgisayar hata verecek dosyanın ismini değiştirdik diye onları boşverin geçin masaüstündeki dcom98.exe yi çalıştırın yeniden başlatın sorun çözülmüştür eğer beninki ile aynı ise çözemezseniz bi kaç tane daha değişik sorun nedeniyle bu hatayı veriyormuş bana mesaj atın adresi şu an unuttum bende internette buldum iş yerindeki makineye format atamadığım için sorunu çözmek zordundaydım ve çözdüm evde olsaydı her gün atıyoruz zaten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.