Bildirim
Unhandled Exception hatası RPC nedir Win98 de
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
rpc = uzaktan yordam çağrısı
sisteminde trojan veya virüs olabilir bence güncellenmiş bir antivirüs programı ile sistemi tarat
Securityfocus.com'a atılan bir mesajda Internet Explorer'u çökertmenin inanılmaz derecede basit bir yolu aktarılmış: Tek yapmanız gereken düz HTML kodunun biraz çarpıtılmış halini bir sayfaya yerleştirmek, bahsi geçen kod ise şundan ibaret:
--------
<html>
<form>
<input type crash>
</form>
</html>
--------
Eğer bu kodun bulunduğu sayfayı IE'den açmak isterseniz "Unhandled exception in iexplore.exe (SHLWAPI.DLL): 0xC0000005: Access
Violation" şeklindeki hatayı alıyorsunuz ve IE çöküyor : )
Eğer kendiniz nasıl olduğunu görmek isterseniz Notepad'e kodu yapıştırıp *.htm olarak kaydedip üstüne tıklamanız yeterli : )
yukarıdaki yazı donanım haberderden alıntıdır linki aşağıdadır
http://www.donanimhaber.com/arsivtarih.asp?kod=02&tarih=03.05.2003[sml2k][sml2k]
geçmiş olsun
-
ekle kaldır dan program silemiyordum internette sayfalarda gezinirekn crtl+f ye basıp bul yapıncada hata veriyordu ilk önce dcom98.exe yi indirim masaüstüne koyun. Ms-dos kipinde başlatın bilgisayarı
- c:windows\system klasörüne girin nasıl diyorsanız cd windows, enter sonra cd system, enter :) dos bilmeyenler için
- rename oleaut32.dll oleaut32.old yazıp enter a basın sonra windows a geri dönün bilgisayar hata verecek dosyanın ismini değiştirdik diye onları boşverin geçin masaüstündeki dcom98.exe yi çalıştırın yeniden başlatın sorun çözülmüştür eğer beninki ile aynı ise çözemezseniz bi kaç tane daha değişik sorun nedeniyle bu hatayı veriyormuş bana mesaj atın adresi şu an unuttum bende internette buldum iş yerindeki makineye format atamadığım için sorunu çözmek zordundaydım ve çözdüm evde olsaydı her gün atıyoruz zaten :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- casper nirvana nb 15.6 driver
- wifi sınırlı bağlantı sorunu
- dinamik disk nedir
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- gereksiz dosyaları silme
- zyxel modem kurulumu
- vram nedir
- güvenli önyükleme açma windows 11
- amd freesync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X