Bildirim
unhandled exception
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sistemin en anakartın vede ekarankartın birde işletim sistemin ne ? -
aynı hata bir kerede benim başıma geldi vice city de ama oyunu yeniden kurduğunda geçmiyor
formattan sonra düzeliyor -
pc biraz eski p3 450 ekran kartı tnt 1
bendede yeniden kurunca düzelmiyo format atınca oluyo ama kısa süre sonra yine bozuluyo -
Sisteminle alakası yok bence. 3D oynuyorsan 2D ye çevir bu şekilde dene yine aynı şeyi yaparsa Blizzard ın sitesine git diablo 2 veya Lord of Destruction hangisi varsa onun patch ını çek diablo nun patch i Lord of destruction da sorun çıkarıyor. -
daha once rahatca oynuyodum hiç sorun çıkmıyodu yeni yeni basladı. -
az bi ihtimal de olsa ramin bozulmuş olabilir sadece diabloda mı yapıyo diğer uygulama ve oyunlarda da yapıyosa rami değiştirip dene -
sadece diabloda yapıodu ama 3D yi 2D ye cevirdim kurarken 3 gün oldu bozulmadı daha. galiba ekran kartında sorun var neyse goruntu kotu de olsa artık oynayabiliyorum
yardımlarınız için teşekkurler -
Aynı sorun bendede var yardım edin sırf yeni konu açmamak için 7 sene hortlattım -
Bende de var bana da yardım edin ne olur agalar party pls.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X