Şimdi Ara

UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİON MAVİ EKRAN HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun yaklaşık 1 aydır var.aldığım sorun "UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİON". Ne zaman olduğu belli değil (bazen bir video izlerken bazen küçük boyutlu dosya kopyalarken yada oyun oynarken). Öncedende aynı bu hata gibi ne zaman olduğu belli olmayan bir sorunum daha vardı,ekran gidiyordu ama bilgisayar kasasının içindeki fanlar,rgbler çalışıyordu yani sadece görüntü gidiyordu bide klavye üzerindeki caps lock, numlock tuşlarıda donuyordu. artık o olmuyor onun yerine bu oluyor.iki sorundada hemen tekrar bilgisayarı açıp bios üzerinden sıcaklıklara baktım anormallik yok...Sistem özellikleri:

ryzen 3 1300x
    rx580 4gb nitro
    8 gb 3000 mhz ram
    asus prime b350 plus
    600w cooler master psu
    win10 64

UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİON MAVİ EKRAN HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Şubat 2024; 3:28:50 >

• Sorun yazılımsal gibi geldi bana hocam. Eğer imkanınız varsa sistemi formatlayın.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    hocam onu son çare olarak düşündüm. Eğer tek çözüm o olursa format atacağım. Sistemin içindeki oyunları vs. kurmak uzun sürüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziusky

hocam onu son çare olarak düşündüm. Eğer tek çözüm o olursa format atacağım. Sistemin içindeki oyunları vs. kurmak uzun sürüyor.
    Temiz bir kurulum yapmak gibisi yoktur ama :)
  • Format atıldı mı hocam?
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Maalesef Hayır.Onu son çare olarak görüyorum aslında. Geçen sürede psu testi yaptım occt programı ile yaklaşık 10 dk sonra yanık kokusu alınca kapattım şuanda bir sorun yok gibi birde birkaç gündür bir kutunun üzerine montaj yaptım ve hatayı henüz almadım eğer bu şekilde almamaya devam edersem anlayacağım ki kasadan şase vb yapıyor. İlginiz için teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziusky

Maalesef Hayır.Onu son çare olarak görüyorum aslında. Geçen sürede psu testi yaptım occt programı ile yaklaşık 10 dk sonra yanık kokusu alınca kapattım şuanda bir sorun yok gibi birde birkaç gündür bir kutunun üzerine montaj yaptım ve hatayı henüz almadım eğer bu şekilde almamaya devam edersem anlayacağım ki kasadan şase vb yapıyor. İlginiz için teşekkür ederim
    Sıkıntı büyük desene hocam o halde :) PSU kablolarını kontrol ettin mi hocam? Bir yerde açık ya da soyulma varsa kasada kaçağa yol açıyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    silindi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.