Şimdi Ara

UNDERTAKER vs MİKE TYSON (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
118.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu an hatırlamıyorum ama 5e 5 bi maçtı triple h vardı mike tyson triple h i itti sora arkasını döndü shawn michaels tekme attı bitirdi.
  • WWE Şov Adamlar Güçlü Ama Show Box Yapan Bir Kişi WWE Den Birisini Kesinlikle Yener...

Çünki WWE De Adama Tokat Atıyorlar Adam Yerden 2 Saat kalkmıyor.Boxta Yere Düşsen Bİle 10 Sn İçinde Kalkman lazım.. Sen Ring İplerine Çıkana Kadar Boksör Kalkıp Senin Azına ....
  • @newmonarch

Kilolu, kaslı olması o demir gibi yumruğun etkisini azaltır mı sanıyorsun? Senin dediğine göre Tyson kalıplı adamları yenemez. Bahsettiğin adam Mike Tyson. Anlaşılana göre dövüş sporları bilgin WWE'den ibaret.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silkorad_Archer

şu an hatırlamıyorum ama 5e 5 bi maçtı triple h vardı mike tyson triple h i itti sora arkasını döndü shawn michaels tekme attı bitirdi.

Tyson'un WWE de güreştiğini hatırlamıyorum nedense.WBC,WBA ve IBF Ağırsiklet boks şampiyonlukları var diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

şu an hatırlamıyorum ama 5e 5 bi maçtı triple h vardı mike tyson triple h i itti sora arkasını döndü shawn michaels tekme attı bitirdi.

Tyson'un WWE de güreştiğini hatırlamıyorum nedense.WBC,WBA ve IBF Ağırsiklet boks şampiyonlukları var diye biliyorum.

Evet bende onu şimdi wikipediden farkettim bahsettiğim adam başka bi mike mış mike fnox mı neymiş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

Evet bende onu şimdi wikipediden farkettim bahsettiğim adam başka bi mike mış mike fnox mı neymiş

Mike Knox.

• herhangi bir kanaldan yayınlanıyomu bu.eskiden foxtaydı izliyodum ama şimdi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: wind_king

o haraketlerin hepsi çakma adamlar düşüş atış tekniğini filan öğreniyo o yüzden acımıyo bi yerleri yumruk filan atarken dikkat edersin ayaklarını yere vuruyolar ordan ses çıkıyo bide hareketleri çok yavaş hem o kadar yumruk dayak yiyip bi yerinin kanamasına imkan varmı boksda giriyolar gerçekten ağzı gözü kayıyo adamların mike tyson bunları havada karada suda yener

Sen hergün 8 saat body çalış antreman yap 2 metreden sırtüstü atsınlar.Kalkarsın ayağa.

Amerikan güreşi şov tamam da abartmayın be.Sanki adamlar sahada öpüşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 5 Mayıs 2009; 15:39:53 >

• bunlar dizi yha avrupa yakası gibi bişe yani profesyoneller dövüşüyo favori Batista
  • Bune kardeşim sanki Amerikan güreşi sahte diye mike tyson hemen nasıl yeniyor Undertaker'i.Sanki Undertaker malmı.Tamam undertaker o yumruklara alışık olmayabilir ama oda mike tysona chokeslam yaparsa mikenın pek şansı kalcağını sanmıyorum.

Chokeslamhttp://www.youtube.com/watch?v=mOaeZqSudL8

Yani bu hareketten sonra yorum sizin..
  • @The Starbury Yine foxta pazartesi 23:15

@Chokeslam O değilde tombstone çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkroad_Archer -- 6 Mayıs 2009; 15:50:43 >
  • Hulk Hogan
    ve
    Jeff Hardy
    bunları tek geçerim..

Ayrıca Tabiiki şov bunun aksini ispat edemez hiç kimse...

Mezarcıda forever
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chokeslam

Bune kardeşim sanki Amerikan güreşi sahte diye mike tyson hemen nasıl yeniyor Undertaker'i.Sanki Undertaker malmı.Tamam undertaker o yumruklara alışık olmayabilir ama oda mike tysona chokeslam yaparsa mikenın pek şansı kalcağını sanmıyorum.

Chokeslamhttp://www.youtube.com/watch?v=mOaeZqSudL8

Yani bu hareketten sonra yorum sizin..

Bencede...

• Arkadaşlar amerikan güreşi hem eğlendirici hemde spordur senaryodur fakat vurdukları gerçektir yalnız adamı yatırıp üstüne diziyle vurmuyor hem yavaş hemde kafasına vurmuyor mesela yumruklar adamın üstüne çıkıp vurmuyor ama normal ringde birbirlerine attıkları tokat gerçek tombstone anlamı nedir boğmadır undertaker kafasının arasına alıo hem nefessiz bırakıyor hemde bilincini kaybetiriyor düşünün bi kafasınızı sert bir şey sıkıyor ve sürekli yere vuruyor bu ne kadar sakıncalı bir durumdur sakat bile kalabilirsiniz ama "word wrestling enternainment" şirketi bunların hepsnı hesaba katıyor mesela sakatlanınca vurmuyorlar direk sağlık görevlileri geliyor foxta izlemişsinizdir "evde ve hiç bir yerde denemeyin yazıyor" işte budur arkadaşlar yere atması herşeyi gerçek amerikan güreşinin tek bir yanlış hareketle kaburgalarınız kırılabilir .... Ve Undertakerin hayatını okumadan gelmeyin buraya amerikan güreşindeki herkesi yendi yenildiğide oldu fakat sadece 8 defa son maçı big showda bilincini kaybetti maçtan çıktı sonra big showu dövdü undertaker maçı çokk uzatıyor ama goldberg hemen spearı çakıyor bence undertakerın tombstone daha iyi spear karına gelıyor o kafaya goldbergın spearından kurtulma şansınız varmı var tabikide goldberg arkasına dönünce direk çakıyor bir yere kaçsa direk kurtulur ama undertakerın tombstone den kurtulmak imkansız
    kafası bacakların arasına girdimi tamam bitti..

• http://www.dailymotion.com/video/x42h4j_raw14012008-jeff-hardy-vs-randy-ort_sport

bu linkteki videoda jeff hardy adamın üzerine en az 4-5 metreden balıklama dalıyor ve ikiside sakatlanıyor.videonun sonlarına dogru.

bunun neresi gerçek değil söylemirisiniz?

tamam belirli bir seneryoya göre gidiyor ama arada gerçek darbelerde yiyorlar ve sakatlanıyorlar.
  • Mike Tyson ın yumruğu 3-5 ton basınç oluşturuyor. Bizim Avrupa Birincisi(Teakwondo) arkadaş ayağıyla 650 kilo basıncı anca uygulayabiliyor.Yumruğunu kafa kös mesiyle herif felç olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.